Kosa

Kako da tanku kosu učinite bujnijom i gušćom: Top 4 frizure! (FOTO)

By  | 

Djevojke sa tankom kosom sanjaju samo o jednoj stvari – volumenu. Ipak, u susretu sa realnošću jako često padaju u očajanje, jer tanka kosa jednostavno ne ide u kombinaciji za ovom riječju .

Ako dijelite isto iskustvo, onda sigurno niste probale načine šišanja i stilizovanja kose koji će napraviti čudo od njenog izgleda. Pogledajte naš mali vodič i saznajte koje su to 4 frizure koje će učiniti da tanka kosa deluje punije i gušće.

1. Talasasti kosi paž

Što kraća kosa, to su veće šanse da ćete imati volumen – pogotovo ako imate tanku kosu. Moderne paž frizure su idealne za vas i zato iskoristite aktuelne trendove i probajte ove frizure. Blagi talasi će doprinjeti utisku punoće igustine – baš ono o čemu ste uvjek sanjale, a čak ne morate ni da budete stepenasto ošišane što se najčešće savjetuje djevojakam sa tankom kosom. Kosa koja je pozadi kraća daće vam lijep i pun profil, dok će duži pramenovi uz lice dati utisak dužine i ženstvenosti.

Foto: APFoto: AP

2. Duga stepenastno šišana kosa

Ukoliko, ipak, ne možete da se odreknete duge kose, onda svakako treba da se ošišate na stepenove, jer će one kosi oko lica dati izgled punoće. Takođe i u slučaju ovih frizura preporučuju se blagi talasi i lokne jer će kosi dati živost i volumen.

Foto: APFoto: AP

3. ,,Neuredni” bob

Sad ste već shvatile – ravna ispeglana kosa nije prijatelj tanke vlasi. Takve frizure će dodatno istaći ono što vam smeta kod nje, a to je utisak da vas je “krava lizala”. Kraće “neuredne” frizure, sa teksturom i pramenovima koji pomalo i štrče je pravi izbor. Napravite duboki razdeljak sa strane, pa će kosa oko lica izgledati još punije.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

4. Šiške i duža (ravna ili stepenasta) kosa

Šiške će dati utisak volumena kosi oko lica, dok duži dio kose ostavlja mjesta za različite talase i lokne. Probajte, nećete se pokajati!

Foto: BetaFoto: Beta