Kosa

Jednostavne frizure za mokru kosu

By  | 

Koliko vam se puta dogodilo da ste planirali ustati na vrijeme, no probudili ste se prekasno i imate samo 15 minuta za uređivanje, a izgledate kao da vas je pregazio kamion?

Što se frizura tiče, kosa se baš ne slaže s vodom. Ipak, možete imati super frizuru čak i kad vam je kosa potpuno mokra. Osim što ih je lako napraviti, ove frizure i odlično izgledaju!

Riblja kost
S ovom frizurom na plaži izgledat ćete poput sirene. Riblju je kost jednostavno napraviti, a najbolje od svega je to što će vam kosa, nakon što se osuši, biti lijepa i kovrčava.0546007.63

Pola kose podignuto

Ova frizura sjajno izgleda čak i kad vam je kosa mokra. Jednostavno odijelite dva pramena sa strane, preklopite ih i učvrstite šarenim ukosnicama.

0547007.63

Kosa uvijena oko trake
Napravite razdjeljak na sredini, pa oko glave stavite rastezljivu traku. Ali nemojte je staviti ispod kose kao što to inače radite. Umjesto toga, krajevima kose omotajte traku i napravite uvitak kao na priloženoj fotografiji.

0549007.63

Punđa od pletenice
Ovo je odlična frizura za dugu kosu. Razdijelite kosu u tri pramena i od njih napravite pletenicu koju zatim treba omotati u punđu. Učvrstite je ukosnicama.

0559007.63

Neuredna punđa
Sa svake strane odvojite po dva pramena, uvijte ih i učvrstite. Možete ostaviti da se tako osuši ili kosu zavezati u opuštenu, razbarušenu punđu.

0567007.63