Kosa

Jedna vrhunska i jedna loša frizura sedmice

By  | 

Top i flop frizura sedmice

Kad ombre ne izgleda dobro…

vogue
Raspuštena kosa ili chic podignuta frizura? Zapravo je nebitno: jedino je bitno da kosu znamo stilizirati i iznijeti na kulerski način. Pa ipak, kad je kosa u pitanju, bitne su nijanse.
 
Ombre je svakako hit frizura koju obožavaju brojne žene diljem svijeta, no njegova popularnost polako blijedi. Zamijenile su ga poneke suptilnije inačice koje kosu uglavnom samo prošaraju vrlo suptilnim svjetlijim pramenovima kako bi se lice bolje zaokružilo, odnosno ‘osjenčalo’. Djevojke koje i dalje ponosno nose svoj ombre, doduše, vrlo vjerojatno jako paze da taj efekt na kosi ne izgleda kao neuredan izrast što je scenarij koji se nažalost dogodio Drew Barrymore.
drew barrymore
Drew je jučer uslikana u šetnji, no nažalost baš se i nije mogla pohvaliti posebno uspjelom ombre frizurom. Bez stiliziranja, pomalo beživotna i s ombreom koji malo preuvjerljivo izgleda kao izrast, Drew je svojom kosom nažalost ostavila pomalo neuredan dojam.
hair
S druge strane, prekrasna 29-godišnja glumica Teresa Palmer, koja se pojavila na premijeri novog filma Point Break, oduševila nas je odvažnim, no i dalje vrlo elegantnim izborom frizure.
  hair
Teresina dugačka kosa svezana je u vrlo strogu punđu koja se odlično uklopila u pomalo futuristički stil haljine, a iz punđe izvirali su pramenovi koji su frizuri dali zanimljiv, neočekivan i efektan izgled ne izgubivši pritom svečanu notu. Divno, zar ne?
Izvor : fashion.hr