Kosa

Jedna dobra i jedna baš ne tako dobra frizura za mjesec februar

By  | 

Top i flop frizura ovog mjeseca.

Poludugi bob Lucy Hale nas je oduševio…

 

Frizure su sklizak teren jer ovise o obliku glave i nizu drugih faktora pa s njima zaista lako možemo pogriješiti, ali i pogoditi i izazvati divljenje. Ovu sedmicu kao top frizuru mjeseca izdvojili smo prekrasnu novu boju kose na poludugom bobu Lucy Hale, dok nam se šiške na Palomi Faith i nisu baš svidjele.

Britanska pjevačica Paloma Faith na crvenom tepihu Elle Style Awards 2016. pokazala je novu frizuru, plavu valovitu poludugu kosu s gustim šiškama koje završavaju malo prije obrva. Nova boja kose zaista joj lijepo stoji i daje svježinu, ali mislimo kako je pogriješila s izborom šiški. S obzirom na to da ima okruglo lice smatramo kako su šiške trebale biti omekšane na rubovima bez oštrih rezova. S novim šiškama cijela frizura djeluje pomalo poput kacige. Također nam se nisu svidjele pretamne obrve koje nije obojila u skladu s kosom. Doznajte kako odabrati šiške prema obliku lica.

 Paloma Faith
Glumica Lucy Hale protekli je tjedan na Instagramu podijelila svoju novu boju kose. Svoj poludugi bob obojila je u plavo. Nije postala potpuna plavuša nego je ostavila korijen kose u svojoj prirodnoj smeđoj boji i dobila lagani ombre efekt. Kosu je blago nakovrčala i postigla hit frizuru, lagano valoviti bob koji joj odlično stoji. Iako smo na nju navikli kao na brinetu, plava kosa joj zaista odlično stoji. Svoje inače tamne obrve, blago je posvijetlila kako bi bile slične boji korijena kose pa joj za to dajemo dodatni plus.
 Lucy Hale 
Lucy Hale sa starom bojom kose

T.F.
Foto: Instagram i Getty Images

 

Izvor : fashion.hr