Uncategorized

Izdvojite samo dvije minute za savršenu frizuru!

By  | 

Ako se osvrnete oko sebe vidjećete da odjeća postaje laganija i šarenija, cipele otvorenije i kosa opuštenija. Ova frizura će vam pomoći da se savršeno uklopite u ovo razigrano godišnje doba. Ova frizura može da se nosi u različitim prilikama a toliko je jednostavna da svako ko može praviti pletenice, može napraviti i ovu frizuru. I zaista, potrebne su samo dvije minute.

brza frizura

Korak 1

Ispletite pletenicu sa strane koja kreće od početka glave i ide sve do uha. Možete napraviti klasičnu pletenicu ili ako ste raspoložene, dobro poznatu „francusku“ pletenicu, u zavisnosti od toga šta preferirate. Kraj zavežite gumicom koja je iste boje kao vaša kosa.

Korak 2

Pokupite ostatak kose i napravite niski rep. Obratite pažnju na to da ćete ostaviti jedan pramen vani kao i pletenicu koju ste upravo ispleli. Niski rep učvrstite gumicom kod vrata i pustite da pada sa strane.

Korak 3

Ostatak kose i pletenicu obmotajte oko niskog repa. U zavisnosti od dužine kose možda ćete je morati obmotati par puta. Nastavite sa obmotavanjem sve dok ne ostanete bez kose, onda to sve učvrstite sa dvije ukosnice. Ako želite možete dodati određeni asesoar kako bi stvari učinili malo zanimljivijim. Mi smo se odlučili za preslatku, žutu šnalicu. Ako ste puni inspiracije ili želite promjenu stila onda dodajte asesoar koji ima šljokice ili iskoristite šnalu u vintidž stilu.

Izdvojite samo dvije minute za savršenu frizuru 1

I to je to. Ova frizura je idealna za vruće ljetne dane koji nam dolaze. Savršeno pristaje svim modnim kombinacijama. Veoma lako se uklapa u bilo koji stil, bio to večerenji izlazak, kafa sa drugaricama, obična šetnja ili otjmena večera. Ako ne želite provoditi sunčane dane razmišljajući o frizurama onda je ovo idealno rješenje za vas. Ljeto je za kupanje, uživanje, druženje i upoznavanje novih ljudi. I zaista je jednostavno, baš kao što smo i obećali na početku!