Tutorijal

Inspiracija sa Instagrama: Savršene frizure za ljeto 2015.

By  | 

Ukoliko želite da vaša kosa izgleda savršeno ovog ljeta savetujemo da zavirite u Instagram i pogledate kako da na visokim temperaturama izgledate HOT!

Plaža i morska voda pozitivno utiču na vaš izgled, kao i na vašu frizuru, čineci je talasastom i egzotičnom. Jedan diskretan asesoar, poput cvijeta ili šnale u vašoj kosi može ostaviti efektan utisak i skrenuti pažnju na vašu frizuru.

Instagram : Natasha Oakley/@tashoakley, Taylor Hill/@taylor_hill

Marame i trake za kosu samo su mali dio bogatog morskog asesoara koji raspuštenu kosu pretvaraju u trendi stajling za plažu kakav vole Bijonse i Keti Peri.

Instagram: Candice Swanepoel/@angelcandices, Katy Perry/@katyperry, Beyonce/@beyonce

Takođe, neobaveznu punđicu možete ukrasiti i na drugačiji način, na primer, pletenicama.

Blagi talasi takođe su dobar izbor za plažu – izgledaćete prirodno i lepršavo. Kao i prirodne nijanse kose i ležerne frizure trend su koji nikada neće izaći iz mode, a vole ih i brojne poznate ljepotice poput Tejlor Hil i Džoan Smols.

Instagram: Joana Smalls/@joansmalls, Devon Windsor/@devwindsor, Josephine Skriver/@josephineskriver

Konjski rep je odlično rješenje tokom ljetnjih dana, ali ni konjski rep ne mora uvjek da bude dosadan i jednoličan. Možete dodati nekoliko lokni u vaš rep ili staviti neku lijepu traku ili cvijet, koje će vašu frizuru učiniti drugačijom.

 

izvor: cosmopolitan.rs