Kosa

Impresivne ženske frizure bob sa pramenovima! (GALERIJA)

By  | 

Da li ste u potrazi za savršenom bob frizurom, ali ne možete da se odlučite koji je bob za vas? Pogledajte galeriju ovih predivnih bob frizura sa pramenovima. Naći ćete dosta frizura koje će vam pomoći pri odabiru svoje nove frizure, kod sljedećeg odlaska svom frizeru.

Postoje dva različita načina sa kojih možete gledati na novu frizuru: zabavan i uzbudljiv ili zastrašujući. Ako spadate u ovu drugu kategoriju onda ste vjerovatno imali dugu kosu veoma dugo vremena. Kako bi promijenili takav način razmišljanja, mi vam preporučujemo da isprobate frizure koje nisu zastrašujući kratke. Iako su kraće, sa kosom ove dužine je moguće napraviti sve one frizure koje ste mogli imati i sa dugom kosom.

zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-1 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-2 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-3 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-4 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-5 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-6 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-7 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-8 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-9 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-10 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-11 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-12 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-13 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-14 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-15 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-16 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-18 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-19 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-20 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-21 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-22 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-23 zenske-frizure-bob-sa-pramenovima-24