Kosa

Impresivne moderne pletenice za ovu sezonu!

By  | 

Pletenice su omiljena frizura većini žena u svijetu ovih dana. Bez obzira koliko vam je kosa duga, kakva oblik lica imate ili koji vam je stil, pronaći ćete jednu koja vam odgovara.

pletenice za kosu

Pletenice pristaju svima bez obzira koja vam je dužina kose ili boja. Možete ih nositi i prilagoditi svim prilikama. Idealne su za večernje izlaske ili dnevne kafe a mogu funkcionisati i u svečanim prilikama ili u situacijama kad se od vas zahtijeva ozbiljnost. Uz njih vam nije potreban nikakav asesoar za kosu jer su one dovoljan ukras koji osvježava svaku frizuru. Neka izbor bude na vama, uvjereni smo da ćete izgledati odlično bez obzira da li se odlučite za jednu tanku pletenicu ili komplikovaniju frizuru.

Neka vam naša galerija posluži kao inspiracija!

pletenice za kosu moderne pletenice za kosu

pletenice-za-kosu-10 pletenice-za-kosu-15 pletenice-za-kosu-21 pletenice-za-kosu-16 pletenice-za-kosu-1 pletenice-za-kosu-12 pletenice-za-kosu-31 pletenice-za-kosu-29 pletenice-za-kosu-24 pletenice-za-kosu-3 pletenice-za-kosu-28 pletenice-za-kosu-27 pletenice-za-kosu-35 pletenice-za-kosu-34 pletenice-za-kosu-25 pletenice-za-kosu-4 pletenice-za-kosu-33 pletenice-za-kosu-18 pletenice-za-kosu-23 pletenice-za-kosu-17 pletenice-za-kosu-19