Kosa

Impresivna galerija: Crno-Bijela boja kose!

By  | 

Crna boja kose može se uskladiti s bijelim pramenovima ili obrnuto, koji će na svoj osebujan način dodati još veću mističnost vašem izgledu. Naime ako niste znali crna boja kose simbol je mistike i čarolije.

pramenovi za kosu

Tamna boja kose ima svoje prednosti no ponekad je potrebno unijeti malo svježine, a to se naravno može učiniti pomoću pramenova. Velik broj stručnjaka složio se kako kod tamnije boje kose treba obratiti pozornost da pramenovi ne budu od boje koja previše odskače. Svjetliji pramenovi će izgledati najljepše ako se rade pomoću četke budući da se na taj način nastoje izbjeći oštri prijelazi. Sve mlade dame koje žele izgledati kao da su se upravo vratile s ljetovanja, ovo rješenje je savršen odabir.

8532aeb3c285c5196dc85eb8b836a56e siva-4 zenske-frizure-sa-pramenovima-1 zenske-frizure-sa-pramenovima-2 zenske-frizure-sa-pramenovima-3 zenske-frizure-sa-pramenovima-4 zenske-frizure-sa-pramenovima-5 zenske-frizure-sa-pramenovima-6 zenske-frizure-sa-pramenovima-7 zenske-frizure-sa-pramenovima-8 zenske-frizure-sa-pramenovima-9 zenske-frizure-sa-pramenovima-10 zenske-frizure-sa-pramenovima-11 zenske-frizure-sa-pramenovima-12 zenske-frizure-sa-pramenovima-13 zenske-frizure-sa-pramenovima-14 zenske-frizure-sa-pramenovima-15 zenske-frizure-sa-pramenovima-16