Lifestyle

Imaju li lijene djevojke najbolje frizure?

By  | 

Modna i beauty industrija sve više i sve češće kroz svaku svoju novu lansiranu kampanju pomiču granice dokazujući da pribjegavaju prirodnoj ljepoti, jednostavnom i kul izgledu.

Zenske frizure 2018

I dok su se nekada davno nosile frizure prepoznatljive po svom besprijekorno namještenom, zategnutom, uglađenom i zaglađenom izgledu i to do posljednje vlasi, danas viđamo neke potpuno nove lazy trendove i moramo reći da smo njima oduševljeni. Ima li štogod ljepše od prirodnog izgleda i svijeta koji prihvaća i pjeva hvalospjeve frizurama koje izgledaju kao da ste upravo izašli iz kreveta? Nema. Tačka. Sjajno!

ženske frizure 2018

Ako je suditi po trendovima čini se da danas djevojke s kratkom kosom imaju mnogo više „posla“ sa svojim frizurama od djevojaka koje imaju dugačku kosu. Je li to moguće? Jest. Zato što je ultra popularna – neuredno lijepa nesavršenost. Koja divna kombinacija riječi. Ne biste vjerovali, ali upravo ovaj trend vole sve teksture kose i on je izvediv u svim pravcima neovisno o stilu koji njegujete. S ovim frizurama zračit ćete samopouzdanjem, bit ćete zavodljivije, a vaša opuštenost i ljepota doći će još više do izražaja.

punđa za kosu

Nazvat ćemo ovaj trend too cool to care. Jutra su sada još ljepša. Svoje asimetrično ošišane pramenove sa samo nekoliko spretnih pokreta rukom sada možete učiniti neodoljivima. I nitko nikada ne mora doznati imate li takvu frizuru jer ste to tako željeli ili ste naprosto, stisnuli tipku snooze i ostali u krevetu ups!, mrvicu duže.

ženske frizure rep
Čini se da su lijene djevojke konačno došle na svoje pa ako ste im nekada „pohvalili“ frizuru s wtf?! danas im za nju morate dati wow! jer trendovi baš njih, prate u stopu.

ženske frizure 2018

 

Izvor: fashion.hr