Lifestyle

Hilary Duff potpuno promijenila imidž

By  | 

Tako se na premijeri svoje nove serije “Younger” protekle sedmice pojavila u izdanju koje nije oduševilo ni modne kritičare ni njezine fanove.

thumbnail

 

LIJEPA Hilary Duff, nekoć kraljica romantičnih ženskastih filmova, potpuno je promijenila svoj izgled.

Dvadesetosmogodišnja glumica prije nekoliko sedmica obojila kosu u plavo-zelenu nijansu, a počela i se odIjevati mnogo izazovnije nego što smo navikli.

Hilary se, naime odlučila za crvenu haljinu s izrazito dubokim dekolteom i visokim prorezom koja je uz njezinu novu frizuru ipak izgledala malo jeftino.

Haljinu s potpisom Mason by Michelle Mason vješto je iskombinirala sa zlatnom torbicom i lijepim crno-zlatnim štiklama, no opći dojam ipak nije bio glamurozan.

Serija “Younger” prati četrdesetogodišnju  Lizu (Sutton Foster) koja pokušava naći posao nakon razvoda, no shvaća kako je to u njezinim godinama izrazito teško.

Nakon komplimenta koji joj upućuje jedan zlatno mlađi muškarac odlučuje se na drastični makeover i prihvaća ideju da počne lagati o svojim godinama i glumiti da je puno mlađa. Dobiva posao u jednoj izdavačkoj kući u kojoj joj je nova kolegica Kelsey, puno mlađa kolegica koja ne zna da nisu vršnjakinje.

 

 

HilaryPlavaKOSA433

 

izvor: index.hr