Kosa

Ghd® pegle koje oduševljavaju kosu

By  | 

Moto ovog britanskog,najpoznatijeg profesionalnog brenda na svijetu je : “Učinite svaki dan dobar dan za kosu!”

Zahvaljujući svestranosti Ghd® pegle, frizuru je moguće mijenjati svakodnevno kao što mijenjate i svoju odjeću.

pegle za kosu ghd

Ghd® pegle i fenovi za kosu vladaju svjetskim modnim pistama i trenutno su najprodavniji na svijetu. Preporučuju ih najbolji svjetski frizeri, supermodeli i slavne osobe kao što su Katy Perry, Blake Lively, Adele, Madonna, Dannii Minogue i mnogi drugi.
Uz pomoć Gold Series pegle za kosu počinje Vaše nezaboravno iskustvo u oblikovanju kose. 

fen za kosu

Ghd® je razvio trend upotrebe pegle, ne samo da ravnaju kosu, već posebnom tehnikom stvaraju kovrče, a za tu svrhu njezina tehnologija je usavršena do posljednjeg detalja. Te bi se mogla kvalificirati kao Apple u frizerskom svijetu, jer osim što diktira trendove i modu, izniman naglasak je stavljen na njezin dizajn.Gold Series pegle donose inovativnu zakrivljenu keramičku pločicu koja jednostavno klizi kroz kosu bez kompromisa.

Svjetlucavi zlatni tonovi naglašavaju ploče i poboljšavaju dizajan pružajući pegli luksuzan izgled. Glatke zlatne ploče omogućavaju besprijekorno provlačenje kose bez napora, čime se ispravljanje kose svih dužina i tipova značajno olakšava i ubrzava. Konturisane ivice ploča omogućavaju kreiranje savršenih lokni i talasa visokog sjaja. Zgodna zaštita za ploče omogućava lako odlaganje nakon upotrebe, dok se “sleep mode” automatski aktivira nakon 30 minuta nekorištenja. Univerzalna voltaža omogućava iste performanse bez obzira u kom dijlu svijeta se stajler koristi, što ovaj aparat čini idealnim izborom za sve one koji često putuju.

Unikatne grijače ploče za prekrasnu i sjajnu kosu,nježno klize kroz kosu, ravnomjerno je izglađuje i zagrijava, što daje nevjerovatne rezultate. Svaka pegla u seriji GHD V gold ima zaobljenu ploču s kojom je ravnanje i kovrčanje iznimno jednostavno. Sva se glačala također automatski isključuju, zbog čega je svaka briga suvišna. Savršena kosa bez kompromisa!

ravnanje kose

 

Prenosimo vam iskustvo Alme Premerl Zoko, modne urednice portala modni almanah o Ghd® pegli za kosu:

Kad sam prije par godina bila u back stage-u jednog modnog događaja kako bih poput prave modne urednice među prvima vidjela i proučila nove kolekcije, ali i uhvatila koji beauty trik o šminkanju i friziranju provela sam ugodne trenutke u razgovoru s manekenkama koje nisu štedjele riječi o novoj Ghd® pegli za kosu koja je upravo stigla na tržište. Naravno, kupila ju je jedna od njih nakon uspješno odrađenog Pariškog tjedna mode želeći biti sigurna kako će svojoj kosi pružiti najbolje. Slušajući o prednostima tog proizvoda i načinu na kojeg se kosa zaglađuje bila mi je poticaj da razmislim i o svojoj novoj frizuri – ‘peglanju’ prirodnih kovrča.
Ne mogu reći da sam zbog te pegle pustila kosu, ali mogu reći kako Ghd® peglu koristim svaki put kad želim ravnu kosu. Nosim je na putovanja, na snimanja, koristim je i onda kad je modelu kojeg stiliziram potrebno osvježiti frizuru… Otkrijte i vi svoje Ghd® proizvode!

 

Ove zaista fascinantne pegle za kosu možete kupiti ovdje.