Kosa

Galerija najljepših nijansi rose gold kose koje smo našli na Instagramu

By  | 

Ovo je hit boja jeseni!

Boja kose Rose gold
Osim rose gold nakita koji je posebno popularan posljednjih nekoliko godina, boja ružičastog zlata preselila se i na kosu. Predivne nijanse osvojile su nas pa smo vam odabrali najljepše s Instagrama kako bi vam dali inspiraciju za novu jesensku boju kose.

Boja kose rose gold

Na Instagramu ima skoro 40 000 hashtagova #rosegoldhair i mogu se vidjeti zaista sve nijanse ružičastog zlata, od brineta do plavuša pa čak i crnki. Na plavoj kosi rose gold nijansa postiže se dodavanjem zlatnih pramenova i crvenih, ali slabog intenziteta kako bi nalikovali na ružičastu. Usprkos tome što bi mogli misliti da je ova nijansa rezervirana samo za plavuše, prevarili biste se.

Boja kose rose gold

Toplim brinetama koje imaju crvenkasti podton, odlično mogu pristajati rose gold pramenovi jer će im osvježiti boju i dati potpuno novi izgled. Još jedna na stvar na koju morate obratiti pažnju je i ton vaše kože. Ako imate puno ružičaste boje u svom podtonu, ne preporučuje se puno ružičastih pramenova u vašoj kosi nego više zlatnih.

Boja kose rose gold

Ako imate maslinasti ton kože, slobodno stavite ružičastih pramenova koliko želite. Stručan frizer će sigurno u potpunosti prilagoditi nijansu vašoj puti pa se ne biste trebali brinuti o tome hoće li vam odgovarati ovaj trend. Pogledajte najljepše rose gold nijanse s Instagrama jer predosjećamo da će biti hit nadolazeće jeseni.

Boja kose rose gold

 

Izvor:fashion.hr