Uncategorized

(GALERIJA) 6 novih frizura za jesen: Osvježite svoj izgled

By  | 

Bilo da ste razmišljali o tome da skratite kosu skroz na kratko ili o tome da isječete šiške, postoji mnogo zabavnih i svježih ideja da promjenite izgled vaše kose za novu sezonu…

Mogućnosti su beskonačne! Ali je glavni savjet za mjenjanje frizure za jesen, da budete sigurni da je vaša dužina kose lako promjenljiva. Srednja dužina (do ključnih kostiju) će stvoriti nježan izgled za svaki dan, dok će jedna duža strana dati seksi opušten izgled za jesen.

 

Paž sa dubokim uglom

Da biste imale ovakvu frizuru, koji je popularizovala Selena Gomez, potrudite se da pitate frizera da vam ostavi dovoljnu dužinu, a da vam prednji dio kose ostane malo duži u odnosu na zadnji. Ovo je odlična frizura jer vizuelno izdužuje lice umjesto da ga skraćuje. Ugao između zadnjeg i prednjeg dijela ne bi trebalo da bude previše naprjed i kraći dio treba stepenasto da se “spušta” ka prednjem, dužem dijelu.

 

Uglađena frizura

Uglađena frizura za jesen izgleda ovako: razdeljak sa strane, dugačke šiške na jednoj strani ili samo jedna dugačka šiška. Ovakvu frizuru imaju, ili su imale Tejlor Svift, kajli Džener, Niki Minaž i Ema Stoun. Ovakva vrsta frizure je idealna za jesenje vreme, jer nema mnogo vrućine i jer daje moderni poslovni izgled. Takođe je odlična za one koje žele da oporave kosu, jer joj ne treba mnogo stiliziranja i preparata.

 

Slatki i kratki bob

Kraći bob, koji ste mogle da vidite na Rejčel Mekadams, je odličan i zabavan način da osvježite vaš izgled za novu sezonu. Duboki razdeljak sa strane i prirodna tekstura mogu da izgledaju nedovršeno, ali opet izgledaju elegantno i sređeno.

 

Vesele ’70 – te

’70 – te su se uveliko vratile! Ali sa modernim preokretom. Razbarušena kosa sa finom teksturom! Tupo sječena kosa sa slojevima koji se prelivaju daju odličnu, neravnu teksturu.

 

Savršena piksi frizura

Ovakva frizura je savršeno – jednostavna i zanimljiva, a ove jeseni ćemo češće viđati ili baš dugu kosu ili baš kratku.

Tekstura

Kosa srednje dužine će ove jeseni biti vrlo popularna – pogotovo plava boja sa teksturom, kao što ima Suki Vaterhaus. Ovaj izgked stoji svima, ali je naročito odličan za tanku kosu jer ovakva tekstura može dati veliki volumen. Lako ju je napraviti, a i srediti da izgleda odlično.