Kosa

FRIZURE ZA BUCMASTO LICE (FOTO)

By  | 

Pravi odabir frizure za okruglo lice nije uvijek prava frizura i za bucmasto lice. Ako ste očajno tražili rješenje za vaše bucmasto lice i nikako ne možete naći potpuno dobru frizuru za prikrivanje toga, na pravom ste mjestu! Iako imate okruglo lice ili bucmasto zbog viška kilograma, tu su frizure koje takvo lice mogu učiniti mršavijim na izgled.

DUGI BOB

dugi-bob-1  dugi-bob-2

Bob frizure su jedne od najboljih za bucmasto lice. Zaboravite na dužinu boba do brade, on neće izgledati dobro, još više će vas zaokružiti. Mi vam pričamo o dugačkom bobu. Pokušajte sa frizurom dugim bobom ili asimetričnim bobom koji će sa svojom asimetrijom razbiti ravne linije i nakositi vizualnu sliku.

ŠIŠKE NA STRANU

frizura-za-svaki-dan1kose-siske

Ovo je baš dobar primjer da shvatite šta smo vam govorili o asimetriji. Pogledajte na ovim primerima kako su asimetrične šiške u stranu koje imaju kosinu razbile vizuelnu sliku bucmastog lica. Šiške su možda najbezbolniji način da promenite frizuru i krenete u smeru prilagodbe svog lica frizuri.

KOSA NA STRANU

Razdeljak na stranu i prebačeno većinu kose na stranu itekako ima efekta. Obratite pažnju na sliku jedan, kako je bucmasto lice zbog frizure ipak ispalo simpatično i lijepo a ne ručno i okruglo.

kosa-na-stranu

 

kosa-na-stranu-2