Tutorijal

Frizure uz zimske kape

By  | 

Htjeli mi to ili ne, stiže nam zima i moraćemo da se ubundamo u topliju garderobu. Pogotovo će neophodni biti rukavice, šalovi i kape! I šta biva sa frizurom koja je pripadnicama ljepšeg pola od ključne važnosti? Jasno vam je da ako želite da vam ,,kapa glavu čuva” od većine frizura možete da oprostite! Visoki rep i punđe, francuska i holandska pletenica više nisu u igri, kao ni definisane lokne – sve će to pod kapom da se upropasti. Ipak i dalje postoje varijante koje će vam omogućiti da imate ,,i jare i pare” – i frizuru i toplotu. Pogledajte koje su to top 3 frizure za zimske kape! 1. Niske punđe – Niske punđe su sjajan način da pokupite kosu, a da vam kapa ne pokvari cijeli trud. Naravno caka je da ih spustite što niže bliže vratu. Mogu biti na sredini ili sa strane, a vašem izgledu će dati jedan francuski šmek.

Low-Side-Bun-with-Beanie

 

 

2. Pletenice – Pletenice su univerzalna frizura koju možete nositi bukvalno tokom svakog godišnjeg doba! Idealna je i za zimu kada nosite tople kape. Jednostavno prebacite kosu pozadi ili sa strane i ispletite pletenicu po želji. Ukoliko želite neku ultra brzu za koju vam čak neće trebati ni gumica ispletite uvrnutu pletenicu, a ako biste da oduševite sve koji vas vide i pokažete svoje umijeće sa prstim ispletite pletenicu sa četiri pramena!

braided-hair-and-beanie

2_-The-Beanie-Crochet-Hat-

3. Puštena kosa – Kosu možete i da pustite da slobodno pada i ovo je možda frizura koja se i najljepše slaže uz kape. Na definisane lokne zaboravite, jer će ih kapa slepiti uz glavu, ali zato krajeve možete blago da uvijete kako biste dobile talase.

Wearing-Gray-Beanie

 

izvor: eXtra.ba