Kosa

Frizure sa trakom za kosu

By  | 

Frisuren mit Haarband

Minimalni napor, maksimalni efekat: zaista uzbudljive frizure mogu da se naprave sa jednostavnom trakom za kosu. Predstavljamo vam frizure koje najbolje idu u kombinaciji sa ovim aksesoarom u trendu. Šta čekate? Zavežite je!

Tražite promenu za vašu kosu? Nema potrebe da uzimate makaze ili boju u ruke. Dovoljan je samo jedan aksesoar da bi vašoj frizuri dali novi izgled. Traka za kosu. Nijedan drugi aksesoar za kosu nije tako funkcionalan i promenljiv. U rok stilu ili romantična? Traka za kosu (od delikatne i tanke do ekstra široke) može se koristiti za pravljenje različitih frizura i stilova. Međutim ovaj aksesoar je nešto više od samo modnog detalja koji privlači pažnju – trake za kosu su zaista praktične. Doviđenja lošem danu za kosu: Jednostavno očešljajte kosu unazad, vežite je jednom trakom za kosu i uživajte u danu sa frizurom u trendu!

 • Traka za kosu, svestrani talenat

  Dobra strana trake za kosu: Odgovara svima! Od jedne XL frizure iz snova do jedne ekstra- kratke frizure – aksesoar je jednostavno vezan za frizuru kao novi detalj. U trendu, ženstveno, individualno. Pogledajte šta je za vas u našoj galeriji slika:

  Frisuren mit Haarband Frisuren mit Haarband Frisuren mit Haarband

   

  Frizure sa trakom za kosu: Za devojke

  Devojke žele samo da se zabavljaju! Traka za kosu sa mašnom u kosi ostvaruje devojačke snove.  Trendseteri i stritstajleri nose velike mašne sa modernim sportksim izgledom. Ova osvežavajuća promena stila daje mašni ozbiljniju crtu. Izuzetno moderno: kada je kaput, džemper ili haljina od istog materijala kao i mašna. Kombinovana sa labavom  pletenicom, pretvara se u ležerni Lolita stil!

   

  Savet: Široka somotska mašna za kosu upadljivih boja ili oblika daje nešto posebno frizuri. Kako se pravi: za frizuru sa mašnom, vežite traku za kosu oko glave (ili samo pletenicu) i stavite mašnu na vrh glave. Zakačite šnalicama za kosu i gotovo je!