Kosa

Frizure koje će dominirati: Neuredni paž i lokne su pravi jesenji hit (FOTO)

By  | 

dzesika-alba-1442235312-68072

 

 

Kako smo ušli u prve dane septembra polako se spremamo pakujemo ljetnje stvari, obuću, lakove za nokte, a mi predlažemo i da razmislite o promjeni frizure.

S obzirom na to da nam uz opuštanje na plaži najbolje pristaju duge, nemirne lokne, tokom jeseni svjetski frizer predlažu da ih što više skratite. Lokne ostaju, ali kraće i stilizovanije!

Da, dobro ste čule! Kosa do ramena će biti potpuni hit, a pridružuju se bob (paž), dječačka frizura “piksi” i razne varijante loba.

 

Neuredni paž sa stepenovima u stilu pop dive Dženifer Lopez nikako ne može da bude loš izbor!

Asimetrični bob kakav nosi Šarliz Teron dominiraće tokom jesenje sezone, a kako biste dodatno osvježili izgled, napravite nekoliko opuštenih talasa.

Nećete pogrješiti ni ako se odlučite za lob frizuru, poput Džesike Albe. Osim što ćete ispratiti trend, ova frizutra će vam se dopasti i zato što spada u jedne od najlakših za održavanje.

Dječačke frizure koje Majli Sajrus obožava godinama unazad, ponovo su se vratile u modu. Malo je stilizujte i spremne ste za lud provod!

Ne brinite, frizeri imaju rješenje i za dame koje ne žele da se odreknu svoje duge kose, zato slobodno ostavite malo dužine, ali se pobrinite da uvjek održavate prefinjene talase, jer će i oni biti hit sezone!

 

Izvor: stil.kurir.rs