Kosa

Frizura za sve vremenske prilike i neprilike

By  | 

frizure pundja

Visoka pundja Frizura za sve vremenske prilike i neprilike

Dakle, jasno je da nam ne trebaju nikakve specijalne moći da bismo je napravile, pa u čemu je onda njena čar? E pa ovako… Stvar je u tome da ovu frizuru vjetar ne može da pokvari. Ako spadate u onu grupu djevojaka kojoj svaka dlaka na glavi ima svoje mjesto i ne podnosi ako se tu nešto pomjeri, ova frizura je idealna za vas.

Sa visokom punđom uvijek izgledate primjereno situaciji. Ona može biti zalizana i ozbiljna ili raščupana i slatka. Pogledajte samo frizure na crvenim tepisima i shvatićete da nikada neće izaći iz mode. Visoka punđa je poput crne haljine, trendovi se mijenjaju ali ona ostaje, kao neka klasika.

E sad, uvijek u svemu možete dati neki svoj lični pečat i biti drugačiji. Ne mora ovapunđa da se pravi samo pomoću trika sa čarapom. Pogledajte ovaj sladak i uglađenizgled Rite Ore. Visoka punđa – da, običan izgled – ne! Reći ćete sada, ovo je djelo frizera i to je potpuno u redu. Možda nećete moći ovo da preslikate, ali sliku u ruke i pravac frizerski salon.

Rita Ora Frizura za sve vremenske prilike i neprilike

Bilo da je ljeto ili zima, ova frizura će vas uvijek spasiti. Ne morate da se peglate ili pravite lokne da biste bile zanosne. Uštedjećete vrijeme i u samo nekoliko koraka izgledaćete besprijekorno.

Vetar ne moze da pokvari Frizura za sve vremenske prilike i neprilike

Izvor: banjalucanke.com