Kosa

Frizura, za koju se mislilo da je nestala- Mini val

By  | 

Povratak na velika vrata ovog ljeta. Trajne kovrče ili poznatiji kao mini val, ovog ljeta se vraća na velika vrata. Kako među poznatima, tako i među nama , “smrtnicima”.
Bella Hadid i Emma Stone su samo neka od imena koja su pokazala kako se slavna “trajna” itekako može nositi i danas!
Trajno uvijanje, ili mini val je odavno bio veliki hit, međutim kao svi drugi trendovi, s trona ga je sbacio neki drugi, međutim nikada nije zauvijek nestao. U posljednje vrijeme sve je veći broj poznatih koji se prepuštaju stilistima.
Ovaj je trend “službeno” najavila glumica Emma Stone, koja je objavila fotografiju na kojoj zajedno sa svojim prijateljicama kod frizera radi upravo tu frizuru. Kovrče je nosila i Bella Hadid, kao i brojne druge trendseterice, a viđali smo ih i na brojnim modelima tijekom nedavno održanih Tjedana mode. Lilly Collins, Ashley Graham i Jennifer Lopez su kovrče prošetale crvenim tepisima i izazvale opće oduševljenje, a čini se kako za konačnu afirmaciju trenda čekamo još samo obitelj Kardashian Jenner.
U nastavku pogledajte kako je mini val izgledao u originalu, a kako izgledaju njegove suvremene inačice…

640-curly-perm-inset-1 640-curly-perm-inset-2 (1) 640-ghd-perm (1) 640-glen-close-baby (1) 640x427-cover-image-return-perm (1)