Kosa

Frizura koju nose najljepše žene svijeta

By  | 

Ako ste u dilemi kakve frizure će biti u trendu ove zime, dovoljno je samo da pogledate šta nose dame koje važe za najbolje stilizovane na svijetu. One su se odlučile za prirodne, suptilne tonove sa krajevima koji izgledaju osvježeno, a ono što je posebno bitno je da je kosa naizgled nehajno prelomljena i nefenirana.

Ova frizura je zaštitni znak supruge ruskog milijardera Andreja Meljničenka i nekadašnje članice grupe “Models”. Aleksandra Meljničenko (39) već godinama gaji prepoznatljiv stil prirodne, njegovane ljepotice sa minimumom šminke na sebi.

ženske frizure Aleksandra Meljničenko

Miroslava Duma je jedna od najstilizovanijih žena Rusije, ali i svijeta koja na svim revijama visoke mode ime rezervisano mjesto u prvom redu. Njen stil je ženstven, besprjekoran i šik jer ona suvereno vlada modnim detaljima. Bila je urednik ruskog izdanja “Harper’s bazaar” a 2011. godine pokrenula je portal “Buro 24/7″. Miro, kako joj tepaju svetski mediji odlučila je da ove sezone nosi frizuru koja odiše prirodnošću, ali ujedno i egzotikom.

ženske frizure 2017

Prelijepa glumica Džesika Alba poznata je po svom ležernom stilu, pa joj ova frizura savršeno pristaje. Kosa joj ima prirodan efekat blistavosti i sjaja, poput onog koji nastaje od sunca kao da je upravo došla sa egzotičnog putovanja.

Jesicca Alba frizura