Kosa

Frizura koja će vas instantno pomladiti

By  | 
Poznate žene ovu frizuru koriste kao face lifting trik
anti age frizura
A
nti age frizura? Zvuči potpuno primamljivo i ne biste vjerovali, ali takvo nešto uistinu postoji i vi ste je sigurno već nositi, a da toga niste bili niti svjesni. Pogledajte koja je to čarobna frizura koja vam instantno skida pet godina s lica.

Znate onaj osjećaj olakšanja kada skinete gumicu s visokog i stegnutog konjskog repa? E pa ne biste ga niti osjetili da vam rep nije bio iznimno napet, a s njim i koža tjemena. Kada se ta koža jako zategne, automatski se s njom povlači i koža lica koje onda postaje glađe i bez bora i tako ustvari postižete instantni face lifting. Ovaj trik brojne poznate žene koriste već desetljećima kako bi se brzinski pomladile i uklonile barem neke od bora koje im odaju godine.

Takve visoke frizure koje padaju prema stražnjem dijelu glave instantno otvaraju lice, a do izražaja posebno dolaze oči, obrve i obrazi. Osim klasičnih konjskih repova, trenutni pomlađivači su i frizure poput visokih punđi ili pletenica na samom vrhu glave, važno je samo da frizura stvori dojam zaglađenog lica. Ponekad takve visoke i jako zategnute frizure znaju uzrokovati glavobolju pa na to obratite pažnju kada je radite, ali ako želite efekt pomlađivanja, možda ćete morati pretrpjeti blagu glavobolju. Pogledajte kako su ove anti age frizure pomladile poznate žene.

rooney mara

Rooney Mara

chrissy teigen

Chrissy Teigen

bella hadid

Bella Hadid

beyonce

Beyoncé

gwen stefani

Gwen Stefani

 

Izvor : fashion.hr