Lifestyle

Frizer Melanije Trump otkrio tajnu njezine savršene frizure

By  | 

Prva dama SAD-a Melania Trump ne pojavljuje se u javnosti a da nema besprijekornu frizuru. Iza toga stoji Mordechai Alvow, izraelski frizer kojega je ova 46-godišnja Slovenka angažirala za brigu i njegu svoje kose.

Melanija Trump (3)

Alvow otkriva kako se Melania najradije priprema u svojoj spavaćoj sobi ili u dnevnom boravku, a nerijetko frizure dovršava na putovanjima, na koja ne odlazi bez njega. Melania ga je, otkriva, u potpunosti oduševila svojom jednostavnošću. Na prvi pogled su ‘kliknuli’ kada mu je otvorila vrata bez trunke šminke, s ručnikom na glavi i u kućnom ogrtaču.

Melanija Trump (2)

On je bio zaslužan i za njezinu frizuru tijekom inauguracije. Melania, koja je tada zablistala u Ralph Lauren odijelu, zajedno sa svojim frizerom željela je biti sigurna da joj kosa neće ometati čiste linije. Odlučili su da joj lice bude u prvom planu, te da ga ne prekriva kosa. Mordechai Alvow zamislio je bezbrižnu, prirodnu i modernu frizuru, piše US Magazine.

Trump Inaugural Festivities - Candlelight Dinner

Naglašava kako prva dama mora imati prepoznatljiv izgled koji će joj omogućiti da se javnost s njom poistovjeti te se osjeća povezano s njom. ‘ Kada ti je frizura uvijek ista, to pomaže da se osjećaju kao da te poznaju, osjećaju se ugodnije. Ako svaki put izgledaš drugačije, gotov si. Možeš stvoriti dojam kao da ne znaš tko si’, otkriva. Njezin su stil, kaže, tražili neko vrijeme, ali objašnjava kako Melaniji najbolje pristaju frizure kasnih 60-ih s dozom modernog izgleda.

Melanija Trump frizura 2017

Ovaj je frizer sam stvorio preparate za kosu imena Yarok koji sadrže prirodne sastojke, bez alkohola koji šteti kosi i nadražuje kožu te bogatih mineralima i antioksidansima. Svaku njezinu frizuru započinje regeneratorom Feed Your Ends koji se bazira na korijenu repe, ružmarinu i matičnjaku. Uz odličan miris, daje dodatan sjaj i štiti od topline, te čuva vrhove. Zatim nanosi četiri kuglice pjene Feed Your Roots koje umasira u tjeme da bi se dobio volumen. Pjena je napravljena od rižina praha, a škrob iz riže zaslužan je za očuvanje volumena.

 

Izvor: story.hr