Lifestyle

FOTO: Najbolje frizure sa crvenog tepiha 2014.

By  | 

Mnoštvo glamuroznih događaja obilježilo je i godinu za nama, a poznate ličnosti su se i ovaj trudile da njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu ne prođe neprimijećeno.

Pažnja se poklanja svakom detalju pa tako i frizurama. Ovo su frizure koje su obilježile godinu za nama.

1) DŽORDAN DAN

Prelijepa manekenka Džordan Dan prošetala je crvenim tepihom svečanosti “Costume Institute Gala” i oduševila modne kritičare kompletnim stajlingom. Pohvale na prvom mjestu dobila je zbog hrabrog odabira boje karmina, nešto što smo do sad viđali samo na modnim pistama. Džordan je dobar izbor napravila i kada je frizura u pitanju. Pletenice su već neko vrijeme hit, a manekenka je pokazala kako i u glamuroznim prilikama kao što je crveni tepih mogu biti odličan izbor.

2) DAJAN KRUGER

Još jedna pletenica. Zapravo dvije. Neobičnu frizuru ponijela je Dajan Kruger.

3) KEJT BOSVORT

Dvije riječi – glamurozno i jednostavno. Kejt je odlučila da svoj aristorkatski ten naglasi crvenim karminom i jednostavnom frizurom i pokupila sve pohvale na filmskom festivalu u Torontu. Ovo bi mogaobiti i dobar predlog za Novu godinu. Ugledajte se na Kejt!

4) SIJENA MILER

Bob je jako popularan ove sezone. Mnoge javne ličnosti su ispratile ovaj trend, pa tako i Sijena Miler. Ona je izabrala kratak, pomalo neuredan bob i vratila plavu boju kose po kojoj je bila prepoznatljiva godinama u nazad. Ova frizura dobar je prijedlog i za glamurozne prilike i za svaki dan.

5) NINA DOBREV

Neobično uvijena kosa dobar je izbor za mladu glumicu jel djeluje mladalački i opušteno. Modni kritičari su svakako bili oduševljeni kompletnim stajlingom.

6) RIJANA

Rijana ovog puta nije mnogo eksperimentisala sa frizurom što se pokazalo kao dobra odluka. Pop zvijezda zablistala je na crvenom tepihu  “Inaugural Diamond Ball” u  jednom od njenih najglamuroznijih izdanja ove godine, a raskošnu toletu pratila je jednostavna frizura. Dugačak niski rep je klasičan izbor i uvijek će biti u trendu.

7) DŽESIKA ALBA

Već ste zaključili da su pletenice apsolutni hit, koji nije propustila da isprati na prelijepa Džesika Alba. Ona je izabrala malo drugačiju kikicu. Kosa je upletena samo sa jedne strane, dok je ostatak ravno isfeniran.

8) SADI KALVANO

Remek djelo među pletenicama. Izuzetno komplikovana afrizura koju za razliku od nekih drugih pletenica ne možete da napravite sami, ali svako se isplati truda ako imate nekoga da vam pomogne. Frizura koja je privukla pažnju viđena je na dodjeli Emi nagrada, a komplimenti za izbor idu na račun Sadi Kalvano.