Tutorijal

(FOTO) Mlada sa kratkom kosom

By  | 

Vi ste jednostavno osoba uz čije crte lica savršeno pristaje kratka kosa. Kratka kosa je nekada pravi izbor za veliki broj pripadnica nježnijeg pola. No, možda se ipak pitate kako da ukrasite svoju kratku kosu na dan Vašeg vjenčanja. Ukoliko ne želite da nosite veo ne preostaje Vam ništa drugo nego da ispratite trendove i da vidite kakve mogućnosti Vam se pružaju u ukrašavanju kratke kose za ovaj specjalan dan. Frizura na vjenčanju je svakako jedan od bitnijih elemenata izgleda mlade i ako je odgovarajuća doprinjet će da Vam cjeli taj dan prođe ljepše i bezbrižnije.

 

mlada sa kratkom kosom/frizura na vencanju/perlice u kosi/aksesoari za mladu

Nemojte se brinuti jer i sa kratkom kosom imate savršene predispoziciji da izgledate veoma elegantno na vjenčanju. Ono na šta mlada možda treba najviše da obrati pažnju, ako ima kratku kosu je to da gornji dio vjenčanice, posebno bretele, budu ukrašene sa malo više detalja. Kada budete birali vjenčanicu porazgovarajte slobodno sa prodavcem i upitajte za savjet o tome šta bi Vam najbolje pristajalo uz kraku kosu.

 

mlada sa kratkom kosom/frizura na vencanju/aksesoari za mladu

Budite otvoreni za sve ideje jer veliki broj osoba odabere potpuno drugačiju vjenčanicu od one koju su planirali prvo da kupe. Sve se svodi na to da pojedini ukrasi za kratku kosu jednostavno izgledaju tako fenomenalno da potpuno diktiraju kompletan stil koji ćete odabrati za Vaše venčanje. Na internetu možete sigurno da nađete mnogo inspirativnih ideja i rješenja, a takođe možete da se posavjetuje i sa svojim frizerom o tome šta je to savršeno za Vas na dan vjenčanja. Glavu gore i uživajte sa vašom neodoljivo ukrašenom kratkom kosom na vjenčanju.

 

mlada sa kratkom kosom/frizura na vencanju