Kosa

(FOTO) : Jednostavne frizure s ukosnicama

By  | 

Tako simpatične i slatke !

 

Bilo da ste u potrazi za savršenom frizurom ili jednostavno želite nešto novo, dvije do tri ukosnice mogu učiniti čudo za vašu kosu! Zapravo, to je odličan način da bez puno muke napravite odličnu frizure gdje god pošli. Ja osobno nisam nosila ukosnice do nedavno, a sada sam njima oduševljena i postale su neizostavan dio mog pribora za kosu. Prikopčate kako želite i složite frizuru po svom ukusu. Mogu se vidjeti, ne moraju, mogu biti male, velike, ukrašene ili jednostavne… Birajte!Provjerite što smo mi odabrali za vas!
Trokut ukosnice
Duga kosa savršena je za ovu frizuru. Počešljate kosu i sa svake strane odvojite po jedan pramen koje ćete povući prema stražnjoj strani glave. Stavite pramen jedan preko drugoga, a tri ukosnice oko njih tako da kreire trokut.

Ukosnica sa strane
Ako vam je kosa ravna i počešljana na stranu, složite ju tako da vam sklizne niz čelo i na tu stranu stavite ukosnicu. Jednostavno, a efektno i lijepo!
Uvojci + ukosnice
Sa svake strane uzmite po jedan pramen kose koji ćete “namotati” u obliku uvojka i povući prema stražnjoj strani glave. Spojite pramenove i na njih stavite četiri ukosnice jednu ispod druge u ravnoj liniji.
Mala punđa s ukosnicama
Labava punđa koja izgleda baš simpatično! Donji dio kose ostavite, a pramenovima složite malu punđu koju ćete pričvrstiti ukosnicama sa svih strana. Preslatko!
Ideje s Pinteresta
Pinterest nikako ne možemo izostaviti jer je uvijek odličan izbor za inspiraciju! Evo još nekih ideja što tamo možete pronaći: