Kosa

(FOTO) 3 trenda za kosu sa modnih pista

By  | 

Prenosimo vam najnovije trendove sa modnih pista i frizerskih salona.

1. Boho kovrdže (na naslovnoj strani)

Boho je naziv skraćen od bohemian pa već možete videti šta podrazumjeva – kreativca koji živi po svojim pravilima van konvencionalnih pravila. Dakle sloboda! Asocira na hipi stil 60ih i 70ih godina 20.veka. Boho stil je veoma atraktivan ali i buntovnički a idealan je kovrdžavu dugu i kosu srednje dužine. Pramenovi se specifično farbaju na loknama, tako da kosa izgleda raskošno i preliveno.

Emma-Stone-Shoulder-Length-Hairstyles-Medium-7BpDpVg8qv3x

Sjajne su i opuštene kike u boho stilu, a među slavnim djevojkama koje vole ovakve frizure su i Ema Stone i Kristen Stjuart. Treba zapamtiti da ne pristaje ravnoj kosi i da uvjek izgleda nedovršeno i nesavršeno.

2. Metalik šik

Ovaj trend se sa bukvalno sa modnih pista i boja lakova za nokte prenio i na kosu! Sjajne metalik boje, naročito siva, bakarna, ljubičasta, čokoladne nijanse su apsolutni hit sezone!

DSC0409 3 trenda za kosu sa modnih pistanovosti kosa %tag

Nijanse su idealne za ravnu kosu i kosu srednje i kraće dužine, a preljevaju se idealno na dobro ošišanu i sređenu urednu frizuru.

3. Kiss tehnika

Ova tehnika je sjajna za djevojke koje vole da eksperimentišu. Asimetrično kratko ošišana kosa ili kosa u repićima je idealna za mladalački izgled ali i za one koji vole futurističke frizure.

n548034287 689211 5593 3 trenda za kosu sa modnih pistanovosti kosa %tag

izvor: www.svetlepote.rs