Lifestyle

(FOTO) 10 frizura za NOVU GODINU

By  | 
Svi imamo otprilike sedmicu do Stare godine kada ćemo u rukama držati šampanjac i u prekrasnih haljini pozdravit Novu godinu koja će nam, nadajmo se, donijeti nove mogućnosti, radosti, ljubavi i mnoge druge razloge za sreću. Svi ćemo izreći svoje želje i odluke, iako ih se možda nećemo pridržavati. Ta duga magična noć najavljivat će početak Nove godine, još jedan početak novog života.
Naravno, tokom dana i noći, svi će biti u potrazi za onim savršenim outfitom te prekrasnom frizurom koja će se savršeno uklopiti. Ovo je pravo mjesto za vas. Pokazat ćemo van nekoliko frizura slavnih kako biste 2015. godinu dočekali u stilu.
Emma Watson odlučila se za klasičnu frizuru na stranu. Klasičnu elegantnu kovrčavu kosu smjestila je na jednu stranu i iako se ne pojavljuje ovih dana, sa ovakvom frizurom ne možete pogriješiti. Na našoj listi se našao i razbarušeni updo koji će stvoriti dramu na svoj način, a opet će izgledati toliko savršeno. neutralni make up i crni tuš i spremni ste rasturiti. Na svoj način rasturit će i mala slatka lažljivica, Lucy Hale. Ukoliko imate srednju dužinu kose, tada ovakvu frizuru možete napraviti bez problema. Razdjeljak neka bude na jednoj strani, umjesto na sredini. Pozornost spustite na usne koje ćete uljepšati tamnim crvenim ružom, a oči naglasite samo maskarom te metalnim okvirom.
Duge i srednje kovrčave frizure zaista imaju posebnu čar, ali kratka kovrčava frizura izgleda kao podignuti uz to sa nekoliko pramenova koji padaju. Ali Fedetowsky svoju je kratku kosu začinila kovrčama, a isto tako možete i vi za ovogodišnji doček. Također, ako imate dugu kosu možete ju izravnati te napravi razdjeljak na sredini kao Kendall Jenner za American Music Awards. Ukoliko ste već neko vrijeme promatrali ipixie frizure i napokon se odlučili za jednu, vi znate da ćete izgleda sjajno na ovogodišnjem tulumu. Nema puno toga što možete napraviti sa kratkom kosom, ali ako pada na lice kao prava pixica, tada ste sigurni da nećete pogriješiti. Ako niste spremni za toliku promjenu kao pixie frizura, tada svoju dugu kosu svežite u klasični, bezvremenski i elegantni rep. Gumicu sakrijte jednim pramenom, dodajte neki svjetlucavi nakit te napravite smokey eyes.
Još jedna seksi frizura – labava pletenica! Nosila ju je Tanya Burr stoga se nemojte brinuti koliko raščupano izgleda. Naprotiv, izgled kao da ste tek iskočili iz kreveta sa pletenicom koju ste imali cijelu noć i samo ju stavili na stranu zapravo je prilično zadivljujuće i kada ju kombinirate sa pravom haljinom i pravim make up-om, izgledat ćete glamurozno za posebnu noć. Na pola podignuta frizura je zapravo jedna od najboljih holivudskih frizura koju možete odabrati. Sa nekoliko pramenova koji padaju preko lica, vaša prava dužina kose je prikazana otraga. Neka bude nakovrčana, punog volumena i neka pada na vaša ramena i mnoge žene na tulumu će vam biti zavidne. Za kraj smo vam ostavili totalno jednostavnu, sofisticiranu frizuru za svaku prigodu. Klasična elegancija koja predstavlja unutarnju ljepotu, a Selena Gomez je samo jedna od mnogih zvijezda Crvenog tepiha koja voli nositi ovakve frizure.