Kosa

Fantastične stilske asimetrične ženske frizure za ovu sezonu!

By  | 

Postoji  mnogo različitih načina da udjete u svijet asimetričnih frizura. Prije nego što se odlučite na taj korak, razgovarajte sa svojim frizerom, kako biste napravili pravi izbor koji odgovara vašem tipu kose i obliku lica. Asimetrične frizure su dobre jer skreću pažnju svojom atraktivnošću sa nekih nepravilnosti lica, ublažavaju kockasti tip lica, mogu izdužiti okruglo lice, a takodje vrlo pristaju ovalnom tipu lica.

zenske-frizure-2017

Da ste osoba spremna na rizike, izmedju ostalog, govori i vaša asimetrična frizura. Asimetrične frizure mogu prelijepo da uokvire lice i definitivno skrenu pažnju na vaš trendi izgled. One nisu za nesigurne, jer treba da se nose odvažno i samopouzdano.

Takodje, stepen asimetričnosti je različit i ide od blage asimetričnosti pa sve do onih ekstremnih (obrijana kosa s jedne strane i duga kosa s druge strane).

zenske-asimetricne-frizure-17 zenske-asimetricne-frizure-4 zenske-asimetricne-frizure-6 zenske-asimetricne-frizure-9 zenske-asimetricne-frizure-10 zenske-asimetricne-frizure-15 zenske-asimetricne-frizure-14 zenske-asimetricne-frizure-13 zenske-asimetricne-frizure-12 zenske-asimetricne-frizure-11 zenske-asimetricne-frizure-8 zenske-asimetricne-frizure-5 zenske-asimetricne-frizure-2 zenske-asimetricne-frizure-16 zenske-asimetricne-frizure-1chelseaAsymmetrical Short Haircuts 2015 | My Cms with asymmetric haircut With regard to  Hairstyle