Aktuelnosti

Fantastične profesionalne Emmebi boje za kosu su stigle na naše tržište!

By  | 

Predstavljamo vam veliko osvježenje na našem tržištu. Konačno su stigle profesionalne boje za kosu Emmebi Italia ZER035!

Boje za kosu Emmebi

 

Kada želite da vaši klijenti budu zadovoljni sa savršenom pigmentacijom i bojom na kosi bez oštećenja onda je savršeno vrijeme da nas posjetite i potražite nešto NOVO iz naše ponude.

Emmebi ZER035 Hair tech boje za kosu

Profesionalna boja za kosu

Zer035Color boje predstavljaju jedinstven i profinjen sistem bojenja koji tretira i hrani kosu u jednoj primjeni kako bi osigurao živahan, zavodljiv i izgled pun života sa izuzetno prirodnim učinkom.

Ovo je potpuno novi i ekskluzivni sistem bojenja, koji je učinkovit zahvaljujući NSP sistemu i ACB Oligaminu 5 i esencijalnim uljima koji se nalaze u formulama. Ove boje obnavljaju i vlaže kosu na maksimalnom nivou.

BeFunky-collage (39)
Zer035 Color Hair Tech je tretman krema za bojenje koja je formulisana s ACB OLIGOMIN-om, glikopeptidnim mineralnim kompleksom dizajniranim sa 5 esencijalnih minerala (silicijum, magnezijum, bakar, željezo i cink).

Provedena su ispitivanja i ciljane studije koristeći ACB OLIGOMIN 5 kako bi se dokazala djelotvornost i rezultati na kosi, te mjerenje hidratacije i prodora unutar strukture.

Rezultat istraživanja su nevjerovatni, potpuno novi osjećaj vaše kose bez ikakve težine i zagarantovan sjaj kao i zdravija i ljepša kosa.

Sadržaj amonijaka u ovim bojama iznosi – 0,9-2,5%, u bistrim bojama do 4%. Zbog smanjenog sadržaja amonijaka nemaju oštar miris, a boja ima minimalan utjecaj oštećenja na kosu zbog održavanja mineralnog i vitaminskog ACB Oligomin 5 kompleksa. Dostupne u 104 nijanse koje savršeno prekrivaju sijedu kosu. Dizajnirane da smanje nastanak alergija prilikom bojenja. Posvjetljuju i do 4 tona bez posvjetljivača.

Priprema ove homogene kremaste mješavine je vrlo jednostavna, a i sam postupak bojenja je također jednostavan.

83935454_2608416759390626_1487066614456123392_n

Emmebi ZER035 Hair tech bez AMONIJAKA boje za kosu

Boje za kosu 100% BEZ AMONIJAKA.
Ammonia Free 100mlZa one osjetljivije, dostupan je veliki raspon boja bez amonijaka, koje djelotvorno prekrivaju i najzahtjevniju dlaku, bez ispiranja. U ponudi je dostupno 84 nijanse koje će zadovoljit i najizbirljivije klijente. Nježne i kremaste teksture boja se ravnomjerno nanosi na cijelu dlaku sa lakoćom te je cijela dlaka ranomjerno i jednako obojena. Nježni miris voća stvara ugodan užitak bojenja kose.

Dugotrajna boja na kosi, koja ujedno štiti i njeguje oštećenu dlaku.

 

Ove fantastične profesionalne boje možete kupiti u radnjama Frisa Sarajevo.