Lifestyle

Ella Dvornik obojila kosu u čak nekoliko nijansi!

By  | 

Poznata trendseterica i blogerica Ella Dvornik ponovno nas je iznenadila svojom novom bojom kose. Ovoga puta odlučila se na kombinaciju duginih boja koja djeluje potpuno cool.

Boje za kosu fashion nijanse

Ella često mijenja boje kose, a nakon sivih nijansi odlučila se za dugine boje. Kao i uvijek, svoju kosu povjerila je u ruke Katici Topčić iz frizerskog salona Fabula de Forma koja je koristila ljubičastu, plavu, žutu, lila i ledenu nijansu kako bi postigla dugin efekt. S obzirom na to da Ella voli eksperimentirati s neobičnim frizurama i bojama kose, ne čudi nas njen izbor koji joj je zaista osvježio cijeli izgled. Čini nam se kako trendseterica ovim vedrim bojama želi dozvati proljeće!

“Nakon hladne i sive zime odlučile smo napustiti sivilo i prizvati proljeće u svim trendi bojama. Odlučile smo pomaknuti granice i iskoristiti kosu u najboljem umjetničkom smislu. Ja vjerujem kako je boja za kosu umjetnost i kako je svaki klijent moje umjetničko platno stoga sam odlučila na Elli iskusiti maksimalnu kreativnu slobodu.

Ella Dvornik frizura 2017 (1) Ella Dvornik frizura 2017 (2) Ella Dvornik frizura 2017 (3)

 

 

Izvor: fashion.hr