Tutorijal

Elegantna brza frizura za 5 minuta

By  | 

Savršena haljina čeka da je obučete – odgovarajuće cipele su spremne – šminka je tu, ali ostalo je samo 10 minuta za izlazak iz kuće.
Frizura nije spremna, a zapravo čak ni znate šta da radite s tim u nekoliko preostalih minuta.

Najčešće dok razmišljate o svojoj haljini nedeljama ranije (barem ako imate priliku) i šminka je većinom isplanirana, kosa je uvijek jedina stvar na koju potpuno zaboravite. Dakle, današnji petominutni tutorijal za frizuru pomoći će svima koji imaju isti problem.
pletenica frizura

Frizura se radi za manje od 5 minuta i ne treba vam ni talent za pletenje pletenica, niti neki poseban materijal za nju. 99% smo sigurni da svi imate sve što vam treba kod kuće: dvije gumice i možda neke šnalice su sve što vam treba + po želji lijepa traka (može obična platnena traka za poklone).

tutorijal pletenica frizuraNakon pranje, sušenja i češljanja možete napraviti talase u kosi ili je samo razbarušiti. Za dodatni volumen izdvojiti gornji dio kose i napraviti umotanu punđu.

Uzeti dio punđe i provući ispod gumice i uvrnuti. Zatim uzeti još jedan dio kose sa obje strane, zavezati i uvrnuto i na kraju, dva uvrnuta repića povezati trakicom.

Za kraj prednji dio kose popraviti izvlačenjem pramenčića ili po potrebi zatinjanje sa ukosnicama.

Da bi frizura izdržala sve izazove svečane večere, izlaska ili svadbe, potrebno je učvrstiti lakom za kosu. Na primjer ako želite da izbjegnete klasične lakove sa gasom, preporučujemo tekući sprej Subrina Wet lak za kosu:
subrina hairspray wet

Sprej za kosu s iznimno snažnom postojanošću, osigurava čvrstu frizuru. Izvrstan završetak za sve vrste frizura.
Postojanost: vrlo snažna 3/4
Sjaj: nizak
Frizura: kratka do srednje duga kosa
Upotreba: na suhu kosu

Nadamo se da smo vam olakšali bar sa frizurom za specijalne događaje.