Kosa

“Dior rep” – Neobična frizura koja je zaludjela svijet!

By  | 

Prenosimo vam detalj koji je privukao posebnu pažnju na “couture reviji” koja je održana u Parizu. Riječ je o jednom veoma neobičnom idejnom prijedlogu za hair look.Frizura je nazvana “Dior rep” i zaista privlači pažnju!

landscape_nrm_1422380855-hbz-dior-beauty-index-02

DIOR REP – NEOBIČNA FUTURISTIČKA FRIZURA!

Ovu frizuru je specijalno za Dior i Rafa Simonsa, osmislio svjetski priznati frizer i stilista Guido Palau. On je ulažući svoju futurističku viziju i maksimum kreativnosti, pobjegao od svedenosti,  uobičajenosti i jednostavnosti, koje su do sada bile svojstvene Guidu Palau i osmislio je takozvani “Dior rep”.

Dior-Spring-2015-Couture-LosArys-2

ZA DIOR REP POTREBNA JE DIOR ŠNALA

“Dior rep”, osmišljen je tako da je čvrsto pričvršćen i na potiljku presavijen pa podvučen ispod povrine uredno očešljane kose. Ono što je najneobičniji dio ideje za ovufrizuru, jeste da je rep zapravo presavijen i podvučen iz razloga da bi poslužio kao zakačka za Dior-ovu šnalu, za koju je zakačena dugačka ekstenzija u nijansi koja je identična kao i prirodna boja kose. Ovakve Dior šnale, dizajnirao je lično Raf Simons, a dostupne su u različitim bojama.

dior-konjski-rep

 

Na pomenutoj “couture reviji” u Parizu, bilo je prikazano puno zanimljivih kako hair look prijedloga, tako i odjevnih kombinacija, kreiranih od strane najpoznatijih i najpriznatijih svjetskih predstavnika mode. Ipak, čini nam se da je hair look prijedlog ovog maštovitog frizera, osvojio ubjedljivo najveću naklonost i simpatije publike.

600-dior-haute-couture-spring-2015-hair-makeup1