Lifestyle

Diane Kruger greškom u potpunosti promjenila frizuru

By  | 

Redovne posjete frizerskom salonu radi postizanja savršenih pramenova ili frizure uobičajena su stvar za sve žene od stila, ali nekad je čak i za  najposvećenije zakazivanje i višečasovno sjedenje u salonu prevelika gnjavaža. Tada se dešavaju kobne greške – DIY eksperimenti sa drogerijskim farbama, uprkos glasiću koji iz pozadine viče da to u nikako ne bismo smjeli da se upuštamo. Čak i poznate ličnosti, koje u salonima ostavljaju pozamašne svote kako bi sebi priuštili savršeno ofarbane uvojke, ponekad budu žrtve takve katastrofe. Da Diane, u tebe gledamo!

Ranije ovog mjeseca, glumica se pojavila na crvenom tepihu na God’s Love We Deliver Golden Heart Awards događaju sa izražajnom strawberry blonde nijansom umjesto njene prepoznatljive nijanse meda. Ipak, taj izlet u bakarne tonove baš i nije bio namjeravan, već je rezultat farbanja drogerijskom farbom.

“Nisam se farbala šest meseci, i zbog posla sam bila odsutna dva mjeseca,” priznaje Krugerova. “Bila sam u Njujorku, i kosa mi je izgledala bezizrazno, pa sam pomislila, otići ću u parfimeriju i kupiti preliv. Samo što mi je kosa postala tamne blatnjavo smeđe boje.”

Srećom po poznatu plavušu, stilista Serge Normant bio je udaljen samo jedan telefonski poziv.

“Serge Normant me je bukvalno spasio jutros,” kaže Diane. “Sada je i dalje blago crvenkasta, ali ide na bolje. Moraću ponovo u salon. Žena u salonu koja mi pomaže kaže da će biti potrebna tri tretmana.”

Kada se prošle nedelje Krugerova pojavila na amfAR’s Inspiration Gala događaju u Los Anđelesu, njeni uvojci gotovo su imali staru, dobro poznatu zlatnu boju. Ipak, neka nam ovo svima bude lekcija za sljedeći put kada budemo u iskušenju da preskočimo posjetu salonu.