Lifestyle

Daniel Radcliffe dobio zvijezdu na Bulevaru slavnih i prošetao novi frizuru

By  | 

Daniel-Radcliffe-1

 

Glumcu Danielu Radcliffu ukazana je velika čast u četvrtak, kada je dobio svoju zvijezdu na Bulevaru slavnih, ali njegove fanove je, uglavnom neprijatno, iznenadila njegova frizura.

On je krajem seprembra na svom Twitteru obajvio fotografiju kojom se pohvalio kako je zbog uloge morao da žrtvuje kosu. Daniel  je obrijao glavu kako bi bolje dočarao ulogu kao agenta na tajnom zadatku koji se unfiltrira u redove neo-nacističke organizacije, međutim fanovi nisu bili oduševljeni. Na Twitteru su odmah krenuli sa pitanjima “gde je nestala kosa Daniela Radcliffa” i komentarima da“sada liči na Lorda Voldemorta” ili “zlikovca iz filma o Supermenu”.

 

Daniel-Radcliffe

 

Međutim, glumac je djelovao sasvim zadovoljno kada je u svom govoru zahvaljivao roditeljima koji su doletjeli u Los Anđeles da podrže sina. 26-godišnjak je u svom obraćanju rekao da će uvjek biti sretan što je tu gde je i dodao: “Mi Britanci se lako posramimo kada nas neko hvali, pa sam i ja bio zatečen, ali zatim i veoma zahvalan”. Na kraju se našalio, rekavši: “Ne znam da li sklanjaju zvijezde, ali koliko god da pogrješim, neće moći da je sklone”.