Kosa

Čudesne gumice za kosu Invisibobble

By  | 

Sigurno vam se dogodilo da vam se gumica toliko zaplela u kosu da ste na kraju izgubili strpljenje u otpetljavanju i odrezali dio kose i gumicu. S gumicom Invisibobble vam se to neće dogoditi.

540158_459208764147289_699921260_n

 

Njezina glatka površina spriječit će zaplitanje, a njezin oblik omogućit će ugodnije stezanje bez pritiska na kosu i tjeme i time smanjiti mogućnost glavobolje kao posljedice nošenja prestegnutih frizura.

Posebnom je čini i činjenica da je možete uvijek oprati i nositi kao narukvicu kako bi je imale pri ruci kad je trebate!

10923536_801816509854880_2327334853823229992_n

Invisibobble je gumica za kosu koja:

– ne ostavlja tragove na kosi
– ne uzrokuje glavobolju
– hrani i ne lomi kosu
– pogodna za sve tipove kose

 

 

Donosimo vam recenziju gumice sa jednog od modnih blogova:

Ovog puta vam neću pisati recenziju nekog kozmetičkog proizvoda, već ću, kao što i naslov kaže, napisati par riječi o Invisibobble gumicama za kosu.
Invisibobble-Feature
Moram priznati da su me na prvu ove gumice zainteresirale, još onda prije par mjeseci kada su tek došla. I mislila sam ih kupiti, no svaki put kada bi ih tražila u Mulleru, jednostavno ih nisam mogla naći. Samim time sam i skroz zaboravila na njih, sve do prošlog vikenda. Tada sam, naime, sa tetom (koja isto voli šminku, nakit, odjeću…) i sestrom ušla u raspravu o tim gumicama. Teta je rekla kako si ih je kupila i da su joj odlične, a ja sam komentirala kako su me zanimale kada su došle no skroz sam zaboravila na njih. I onda, kada smo išli natrag za Zagreb, teta je poklonila jedno pakiranje sestri i jedno meni. Kaže ona – Imam ja zaliha 🙂

Gumice su napravljene od gume (logično :P), a kažu da su posebne i bolje od drugih gumica za kosu jer:
  • Ne ostavljaju tragove u kosi
  • Ne izazivaju glavobolje
  • Ne lome kosu
  • Čvrste su
  • Primjerene za sve tipove kose
Mene je najviše brinula ova zadnja točka, možemo reći i zadnje dvije, jer je moja kosa jako, jako gusta (nema frizerke koja se nije jadala koliko kose imam kada me šišala), teška i kovrčava. Btw. teta je rekla da njoj gumice odlično drže kosu, no ona ima tanku, lomljivu kosu.
Mogu reći da sam se ugodno iznenadila. Stvarno mi drže kosu, dosta čvrsto, i nije da ju popravljam svako malo.
Invisibobble-collage
Inače, volim visoke repove i svaki put kada bih ih radila koristila sam dvije H&M gumice kako bi rep bio čvrst i na mjestu cijeli dan. Da budem iskrena, mislim da ova gumica ne bi, s mojom kosom, izdržala visoki rep, barem ne cijeli dan. No, punđe i ostale tipove repova i frizura je izdržala. Nažalost, kosa mi je prekratka da bi ju uopće stavila u visoki rep 🙁 Tako da ne mogu ni probati takav način nošenja.
Spavala sam s njom i nije mi se zapetljala kosa u gumicu, što mi je pod normalno s običnim gumicama.

 Gumice su stvarno male, na slikama dolje ih možete vidjeti u usporedbi s mojom rukom. Ali mogu se jako rastegnuti. Ja ih omotam tri puta što god da radim, da budem sigurna da će držati. I nemojte misliti da će puknuti (mene bilo strah toga, koliko sam ih rastezala). One se jako rastegnu, no kada ih skinete, vraćaju se u svoj prvobitni okrugli oblik. Naravno, treba im vremena, no vratiti će se one.
Mene svako jutro dočeka ista gumica za kosu jednaka onima koje su još u kutijici.Da se osvrnem i na druge točke koje navode kao posebnosti ovih gumica. Nisu mi ostavljale tragove u kosi, nisam osjetila glavobolje…