Lifestyle

Cara Delevingne – inspiracija za modernu frizuru

By  | 

Supermodel i naj “it” djevojka današnjice Cara Delevingne nametnula se ispred drugih djevojaka osobnošću i modernim izričajem.
To se prvenstveno odnosi na modu i predivnu kosu kojom diktira trendove. Svakom frizurom kojom se pojavi u javnosti, istakne svoje plave uvojke i odmah postane najkopiranija, te ju svaka djevojka pokuša napraviti.

Predivna kosa, većinom prošarana pramenovima, djeluje prirodno, zavodljivo i sexy. Bilo da ima podignutu kosu u rep ili casual raspuštenu kosu, uvijek ističe da joj je najvažnije da je kosa zdrava i njegovana.
Frizura koja joj najbolje pristaje te ju najviše nosi na posebnim događanjima je cornrow. To je moderna i mladenačka frizura kojoj je pletenica na jednoj strani kose a ostatak kose prebačen na drugu stranu.

Cara, koja je “zlatna koka” mnogim dizajnerima i frizerima, ima tek 23 godine i predviđanja za dugu i uspješnu karijeru jer neodoljivo podsjeća na svevremenu Kate Moss. Kolaboracija sa mnogim dizajnerima diže ju u vrh svjetskih zvijezda a to je tek početak.
Pogledajte i inspirirajte se frizurama koje nosi Cara bilo za dnevni look ili za posebne događaje.

cara delevinge hairstyle

cara delevinge hairstyle 1

cara delevinge hairstyle 2

cara delevinge hairstyle 3

cara delevinge hairstyle 4

cara delevinge hairstyle 5

cara delevinge hairstyle 6

cara delevinge hairstyle 7

cara delevinge hairstyle 9

GlamPortal