Kosa

Bronde frizura je zakon! Najtraženija boja kose ove godine (GALERIJA)

By  | 

Ako vam treba inspiracija, možete je naći među zvijezdama koje su ovu frizuru dovele do savršenstva. Nije plava a nije ni smeđa, već nešto između. Ova boja kose brzinom munje zauzela je prvo mjesto među bojama kose ove godine.

zenska frizura bronde

Ključ za postizanje ove boje taj da kao osnovu imate dosta prirodne kose koja će biti vidljiva ispod pramenova, pa upitajte svog frizera za konzultacije. On vam može preporučiti tonove koji se slažu s bojom vašeg tena i očiju dok istodobno obraća pažnju na vašu prirodnu bazu, bila ona crna ili tamnoplava. Zatim se ukomponiraju suptilne, sjajne nijanse koje će dodatno istaknuti kosu prilikom kretanja kao i njenu teksturu.

zenske frizure bronde

Uz to što je ova boja trenutno najveći trend kada je u pitanju kosa, nije teška za održavanje te je idealna za sve one koje ne vole puno bojati kosu ili za one koji ne vole posjećivati salon jako često.

zenske-frizure-bronde-4 zenske-frizure-bronde-6 zenske-frizure-bronde-7 zenske-frizure-bronde-8 zenske-frizure-bronde-9 zenske-frizure-bronde-11 zenske-frizure-bronde-12 zenske-frizure-bronde-13 zenske-frizure-bronde-14 zenske-frizure-bronde-15 zenske-frizure-bronde-16 zenske-frizure-bronde-17 zenske-frizure-bronde-18 zenske-frizure-bronde-19 zenske-frizure-bronde-20zenske-frizure-bronde-1zenske-frizure-bronde-2zenske-frizure-bronde-3