Aktuelnosti

Brazilski tretman za trajno ispravljanje kose X -LISO!

By  | 

Želite da vaša kosa bude svilenkasta i jaka, s smanjenim volumenom i prirodnim izgledom. Zaboravite na svakodnevno peglanje i feniranje kose, regenerator i masku.

Od sada možete imati zdravu, sjajnu i ispravljenu kosu i u kućnom ambijentu. Nevjerovatan proizvod koji će olakšati vašu svakodnevnu njegu kose.

FB_IMG_1636235416591

Šta je to X LISO?

X Liso je linija posebno dizajnirana za kućnu upotrebu, kako bi vaša kosa izgledala ravno, sjajno zdravo i bez naelektrisanja. Formula dizajnirana sa prirodnim sastojcima smanjuje volumen kose, ne narušavajući integritet dlake. Savršen spoj hranjivih materija iz Brazilskog oraha, te Brazilski protein keratin idealno njeguju kosu i ispravljaju kosu, čineći je svilenom i mekano.
Brazilski orasi koji su porijeklom iz Amazonije, region u Brazilu, bogati su omega 3 i 6 masnim kiselinama kao i vitamin F. Njihova uljna formula stvara membranu oko dlake, štiteći je od vanjskih uticaja, te omogućava bogata hranjiva svojstva koja jačaju samu strukturu kose iz unutrašnjosti. Pružaju izuzetnu jačinu svakoj dlaci pojedinačno dok Keratinski protein ispravlja dlaku i čini je mekanom i svilenkastom na dodir.

FB_IMG_1636235403722

Formula je 100% bez FORMALDEHIDA I BEZ ŠTETNIH HEMIJSKIH ELEMENATA.
Set obuhvata:

  • Šampon za dubinsko pranje kose,
  • Keratinski protein za ispravljanje kose,
  • Maska za kosu.

FB_IMG_1636235406549

FB_IMG_1636235409817

FB_IMG_1636235412445

Na koji način se koristi tretman X LISO?

Tretman X LISO koristite na sljedeći način:

Kosu oprati dva puta sa šamponom iz seta. Nakon toga posušiti kosu 100%, te podijeliti kosu na 4 sedcije. Nanijeti na svaki pramen kose keratin te ga umasirati u dlaku. Ostaviti kosu da upije keratinski protein 30-40minuta, te posušiti kosu sa fenom i četkom. Nakon toga ponovo podijeliti kosu na sekcije, te početi proces ispravljanja kose sa peglom. Svaki pramen preći sa peglom do 5 pute. Nakon ispravljanja kose sa peglom, kosu oprati sa mlakom vodom, posusišti sa peškirom i nanijeti masku za kosu. Ostavriti da djeluje 3 minute, te ponovo isprati kosu s a mlakom vodom.
Posušiti kosu samo sa fenom, i spremni ste za izlaska. Kosa je sjajna, ravna i stilizovana u trenu.
Nakon tretmana kosu možete stilizovati i oblikovati po želji. Kosu njegovati sa uobičajenim proizvodima za njegu kose.