Kosa

Boje, nijanse, pramenovi – evo kakva je kosa ove sezone u trendu

By  | 

Prvo su svi nosili ombre, zatim je kul bila platinasta plava, a potom vatreno crvena. Čini se da se trendovi neprestano mjenjaju – baš u trenutku kada se napokon naviknemo na njih!

Najpoznatiji svjetski frizeri su složni: prirodno je in! “Djevojke će sve više nositi mekše, prirodnije i nježnije pramenove koji će izgledati kao da su posvjetjeli , a izraženi ombre polako odlazi u zaborav. Za očekivati je da će više devojka odlučiti da posvjetli svoju kosu, a platinaste plavuše okrenuće se ponešto prirodnijim nijansama” objašnjavaju.

“Biće puno lijepih, medenih boja i varijacija zlatne na plavušama, brinetama i riđokosim djevojkama. Savršen primjer za ono što će ove godine biti in je kosa poznate ljepotice Romee Rtrijd” poručuju iz vodećih frizerskih salona.

romee-slrijd

Sviđaju li vam se ovosezonske prognoze ili ste jedna od onih koja se ne zamara trendovima? Uživajte u galeriji …

zenske-frizure-u-trendu-1 zenske-frizure-u-trendu-2 zenske-frizure-u-trendu-3 zenske-frizure-u-trendu-4 zenske-frizure-u-trendu-5 zenske-frizure-u-trendu-6 zenske-frizure-u-trendu-7 zenske-frizure-u-trendu-8 zenske-frizure-u-trendu-9 zenske-frizure-u-trendu-10 zenske-frizure-u-trendu-11 zenske-frizure-u-trendu-12 zenske-frizure-u-trendu-13 zenske-frizure-u-trendu-14 zenske-frizure-u-trendu-15