Kosa

boje kose koje su trenutačno in

By  | 

Hair Concept predlaže trendi frizure za urbanu ženu

hair

Kreativni tim Hair Concepta je kampanju za jesen/zimu posvetio urbanim poslovnim ženama s naglaskom na klasičnu eleganciju, nosivost i visoku ženstvenost. Osnovni motiv i inspiracija u kreiranju kampanje bio je frizerski i modni trend užurbane poslovne žene koja vješto balansira između poslovne elegancije i večernjeg glamura. „Kreirali smo dva različita looka, dnevni i večernji, za tri dužine kose kako bi svaka žena mogla pronaći upravo ono što odgovara njenom karakteru i osobnom stilu. Stvorili smo pomak u odnosu na frizerske klasike uz pomoć inovativnih efekata bojanja i tekstura, koji kosi daju jednu potpuno novu dimenziju. Žena koju prezentiramo je snažna, sposobna i samouvjerena te u svakoj prilici želi izgledati besprijekorno“, izjavila je Vesna Gašparić, vlasnica Hair Concepta.
hair
hair
U sklopu koloristike, kao jedne od najvažnijih grana frizerske industrije, Hair Concept je predstavio novi način uporabe toplih jesenskih nijansi. To su boje poput starog zlata, mahagonija i jantara u kombinaciji s bojom lješnjaka i bogatom pepeljasto plavom. Cijelu priču zaokružuje finalni efekt nalik bisernoj školjci (pearl shell) ili uzorku kornjačina oklopa (tortoiseshell). Zvuči neobično? Takav pomak jedna je od najnovijih dimenzija koloristike koju Hair Conceptdonosi kao inovaciju i veliku prednost za sve žene koje u poslovnoj svakodnevici žele naglasiti svoj osobni stil. Salon manager Nikola Blažinčić objasnio nam je kako je nastala ova kolekcija:

„Predstavili smo našu viziju nadolazeće sezone koja je nastala kroz osluškivanje želja i rad s klijentima. To su poslovne žene koje žele savršeno izbalansiran izgled, a istovremeno prate trendove i traže maksimum u estetici kose, uz praktičnost i minimalan utrošak vremena“.
hairhair
Fotografije potpisuje jedna od naših najboljih modnih fotografa, Jelena Balić. Nježan i decentan makeup rad je make up artistice Ive Berišić, a kolekciju su upotpunile kreacije modnih kuća – Nebo i Arileo iz Splita.
hair
Izvor fashion.hr