Kosa

Boho frizura mjeseca

By  | 
Savršena frizura za dugu kosu
hair 
Upravo nas je ideja ljeta i opuštenog, kulerskog izgleda nagnala da i sami isprobamo jednostavnu, a efektnu boho frizuru, pomalo inspiriranu i trenutačno vrlo popularnimVikinzima. Ovako ispletena kosa savršena je za ljeto, a posebno će zgodno izgledati u kombinaciji s odjevnim kombinacijama u boho stilu. Sve što vam treba za ovu frizuru su nekoliko tankih gumica sličnih boji vaše kose, i jedna gumica, ukosnica ili špagica retro izgleda po izboru.
hair
Kako napraviti ovu frizuru? Počinjete s raspuštenom kosom. S lijeve i desne strane glave uzimate po pramen i do razine niskog repa ga rotirate oko vlastite osi.
Po dva takva pramena lagano vežete u niski rep tako da vam se pramenčići ne odmotaju.
Zatim ponavljate postupak sa dva nova pramena, pazeći da su iste debljine kao i prethodni, i ponovno ih privezujete tankom gumicom, namještajući pritom onaj viši pramen tako da djelomično kamuflira gumicu.
Kad iskoristite sve pramenove, posljednji primjerak privežite gumicom ili špagicom boho izgleda.
Sve od jednostavnih smeđih trakica nalik na brušenu kožu do ukrasa od perja, perlica i sličnih dodataka, sjajno će funkcionirati na ovoj frizuri. Dodatno, svoju kosu možete posprejati lakom za kosu kako bi je malo učvrstili.
J.S.
Foto: Pinterest
izvor: .fashion.hr