Tutorijal

Blake Lively otkrila kako svoju predivnu kosu održava zdravom i sjajnom

By  | 

Lijepa glumica Blakey Lively svojom pojavom redovito oduzima dah, a osim sjajnog tijela i istančanog smisla za modu, jedan od njenih glavnih aduta svakako je – predivna duga plava kosa.
490832865-800x4702
Iako na raspolaganju ima vrhunske stručnjake koji redovito brinu o njenoj ljepoti, pa tako i kosi, zgodna glumica kune se da njen sjaj i gustoću duguje jednom starom isprobanom triku koji je naučila od svoje majke.

– Prije svakog pranja na donju polovicu pramenova nanosim običnu majonezu. Na taj načinprilikom pranja kose sapunica iz šampona ne prodire u njene vrhove, što bi ih inače isušivalo i činilo lomljivima – otkrila je Blake.

Ukoliko se odlučite isprobati ovaj trik, svakako vodite računa da majoneza nikako ne dođe u doticaj sa samim vlasištem kako ga ne bi pretjerano umastila, a ako majonezu nanesete barem pola sata prije pranja, svojoj kosi darovat ćete sjajnu hranjivu masku.

Za još bolje rezultate, po nanošenju majoneze kosu omotajte plastičnom vrećicom ili prijanjajućom folijom za toplinski efekt koji će omogućiti hranjivim sastojcima da se bolje upiju u vlasi.