Uncategorized

Babylights – novi hit pramenovi

By  | 

Nova tehnika izrade pramenova…

babylights1_840_472

 

Pripremite se za nove hit pramenove babylights koji izgledaju najprirodnije od svih trendi pramenova do sada jer se rade posebnom tehnikom. Doznajte više o ovom rastućem trendu jer ćemo možda baš ovu hit frizuru gledati sljedećih mjeseci na glavama trendseterica.

Među brojnim trendovima u svijetu pramenova koji su bile popularni proteklih godinama, iznjedrio se novi trend – babylights. Balayage, ombre i sombre dosegli su vrhunac svoje popularnosti, a vidjet ćemo hoće li babylight uspjeti postati jednako popularni. Babylights su zapravo fini i nježni pramenovi koji bi trebali podsjećati na prirodnu dječju boju kose ljeti koja je svjetlija na vrhovima i kruni kose.

babylights3_840_472 babylights2_840_472

Ovakvi pramenovi izgledaju jako prirodno i suptilno, a postupak se razlikuje od klasičnog ombrea ili balayagea. U tim tehnikama boja se nanosi na veliki dio kose, dok se babylight pramenovi dobivaju nanošenjem boje na male dijelove kose i najbolje funkcioniraju na tankoj kosi. Balayage i ombre pramenovi nastaju tehnikom nanošenja boje slobodno rukom, dok se za babylights pramenovi odvajaju folijom i boja se nanosi na točno određeni dio kose. Ova tehnika izgleda najprirodnije do sada i baš nam se sviđa pa samo čekamo da vidimo hoće li zaživjeti i među trendsetericama.

babylights4_840_472 babylights3_840_472 babylights2_840_472

 

Izvor : fashion.hr