Kosa

Ako je vjerovati poznatima, onda su ove frizure hit ove sezone

By  | 

Na manifestaciji „American Music Awards”, prisustvovale su mnoge zvanice iz svijeta poznatih. Na crvenom tepihu se mogao vidjeti sijaset glamuroznih toaleta, skupocenog nakita, ali i frizura u trendu. Ako je vjerovati poznatim ličnostima, onda vam one mogu biti inspiracija za predstojeću Novu godinu ili neki drugi važan događaj.

Ubjedljivo najlepšu frizuru imala je popularna pjevačica i glumica, zanosna brineta, Demi Lovato. Bob  je potpuni hit ove sezone, a blagi talasi su idealni za svečane prilike.

Latino diva Dženifer Lopez opredjelila se za jednostavnu visoku punđu, što je ujedno i najnoviji trend kada su frizure u pitanju.

Pjevačica Gven Stefani prema mišljenju mnogih nije bila među najbolje odjevenim na ovoj manifestaciji, ali svakako je imala frizuru koja je u trendu. Sve svjetske modne blogerke su lude za ovom frizurom, a lako se pravi. Gornja polovina kose je pokupljena,a dva pramena tik uz lice su puštena da slobodno padaju. Jednostavno, zar ne?

Sećate li se svi kada je prije skoro jednu deceniju bio aktuelan takozvani cik-cak razdeljak? Izgleda se moda vratila. Plesačica Džulijen Half se na svečanosti pojavila sa kosom pokupljenom u rep i cik-cak razdeljkom.

Koja vam se frizura najviše dopada?