Kosa

8 Najatraktivnijih boja kose za početak 2017. godine

By  | 

Predstavljamo vam 8 najatraktivnijih boja kose koje će vas natjerati da razmislite o promjeni svoje frizure ove zime!

ženske frizure za srednju duzunu kose

1. Bogata kestenjasta nijansa
Radi se o vatrenoj crvenkastoj nijansi kestenjaste boje kose koja će divno zagrijati lice. Ova boja lijepo stoji i uz tamniju garderobu koja je dominantna tokom hladnijih dana. Takođe se dobro slaže i sa zlatnim nakitom, ali i sa upadljivim pop bojama.

zenske-frizure-7

2. Mocca smeđa boja kose
Mocca je u stvari vrsta kafe koja se često poredi sa kapućinom uz dodatak čokolade. U osnovi radi se o toplijoj nijansi braon boje kose koja odgovara svakom tipu kože i idealna je za hladnije mjesece, ali i za prelazni period kao što je proljeće.

zenske-frizure-4

3. Neupadljivi balayage
Balayage tehnika farbanja kose je uvek dobar izbor jer odgovara svakom tipu kože. Međutim na početku 2017 godine dominiraće jedva vidljivi balayage koji podrazumjeva da se pramenovi ne boje pri korjenu već samo na krajevima kose i to u ne tako debelim slojevima kao obično.

zenske-frizure-5

4. Ledeno zlatni pramenovi
Cilj je postići pramenove koji u isto vreme izgledaju i ledeno i sjajno. Beyonce je to uspjela uz pomoć karamel plave boje kose.

zenske-frizure-2

5. Tamna mahagoni nijansa
Ako ste crnka i želite da postignete tamnu mahagoni nijansu onda dodajte bordo ili ljubičaste tonove. Na ovaj način će Vaša kosa izgledati dinamičnije.

zenske-frizure-3

6. Bronde boja kose
Bronde boja kose će se nositi i tokom 2017 godine. Zato slobodno kombinujte smeđe i plave tonove kako biste postigli svoju idealnu bronde nijansu

zenske-frizure-1

7. Kestenjasto ombre boja kose
Pored balayage i bronde tokom 2017 godine nosiće se i ombre boja kose. Ovoga puta je najpopularnija kestenjasto ombre nijansa koja podrazumjeva izvlačenje zlatno kestenjastih pramenova na tamno braon osnovi.

zenske-frizure-6

8. Pepeljasto plava boja kose
Za razliku od platinasto plave boje kose koja je bila hit tokom ljeta za hladnije zimske dane i prelazni proljećni period je najpraktičnija pepeljasto plava boja koja je i jednostavnija za održavanje.

zenske-frizure-8