Uncategorized

8 Načina da nosite mašnicu u kosi

By  | 

Asesoar u kosi je veoma popularan u zadnje vrijeme. Kako ste zasigurno umorne od traženja novih ideja kako bi namjestile svoju kosu tokom sedmice, daćemo vam ideje kako da mašnicu ukomponujete u svoj svakodnevni modni izričaj. Dajemo vam ekskluzivno osam kombinacija koje možete mjenjati kada je mašnica u pitanju. Dakle, ako vam se mašnica u kosi nosi cijelu sedmicu, imate ideje za cijeli vikend!

1 Način: Zanimljivi zakačen detalj u kosi

Prvi način je jednostavan. Samo je dovoljno da komad šiški sa jedne strane zakačite ukosnicom i ukosnicu sakrijete mašnicom. Jednostavan a predivan detalj u kosi.

1

 

2 Način: Šiške na nazad

Jednostavno uvrnete šiške sa obe strane i zakačite ih na nazad. Na sredinu postavite ukrasnu mašnu.

2

 

3 Način: Romantično sa kosom na stranu

Kosa bačena na rame je veoma romantična frizura. Pogodna je za elegantan i poluelegantan izgled i prilike. Svim tipovima haljina pristaje ova frizura. Boju haljine možete prilagoditi boji mašnice.

3

 

4 Način: Boho razbarušena kosa

Opuštena kežual varijanta sa razbarušenom i uvijenom boho kosom. Odlično ide uz traperice i kežual outfit.

4

5 Način: Pletenica za plažu

Moderna opuštena pletenica na stranu je idealna frizura za plažu. Izgledajte moderno i zanimljivo sa ovakvom frizurom i mašnicom na nekoj od plaža ovog ljeta.

5

 

6 Način: Rep

Ukrasite na izgled običan konjski rep sa zanimljivom mašnicom u kosi.

6

 

7 Način: Visoka punđa i mašnica

Idealna frizura za vruće ljetnje dane, a kad dodate i ugodan i lijep dodatak poput mašnice. Pun pogodak!

7

 

8 Način: Podignute i natapirane šiške

Frizura koja se jednostavno uradi za samo par minuta. Potrebno je da malo natapirate prednji dio kako bi držao dovoljno jako, i onda jednostavno zakačite šiške u predjelu tjemena i sakrijete ukosnicu sa ukrasnom mašnicom.

8

 

Predstavili smo vam hit u modnim magazinima diljem svijeta. Mašnice se nose u kosi, a vi ste upravo sada dobili osam izvrsnih ideja kako da je nosite u kosi!