Kosa

8 FRIZURA JENNIFER ANISTON

By  | 

Jennifer Aniston je vjerojatno najpopularnija kao Rachel Green, lik koji je glumila u popularnoj seriji “Prijatelji”. Ova uloga otvorila joj je mnoga vrata te je danas jedna od najpopularnijih holivudskih glumica. No, nas sada zanima samo njezina ljepota. Prekrasna koža, savršena figura, osmijeh, ima čak i svoj brend parfema, ali njezina najveća vrijednost je upravo njena kosa. Nikada nije pogriješila odabirom frizure. Pokazat ćemo vam 8 prekrasnih frizura poznate glumice.

1. Ovo je njena najnovija frizura. Ovu frizuru nosi od kraja prošle godine i zaista je savršena. Kratka bob frizura zapravo je nastala zbog terapije kose koja je prošla jako loše. Njen stilist je popravio frizuru tako da je otraga kratka, a prema bradi je duža.

Choppy-Bob

2. Bob frizura je definitivno ženina najdraža frendica. Lako ju je održavati, a svaki dan će izgledati super. Pristajat će svakom obliku lica. Frizura je idealna za svaki važan događaj, a njoj prekrasno stoji.

Bob-Cut

3. Sa ovom frizurom Jennifer izgleda totalno nevino, blistavo i slatko, a istovremeno ju pokazuje kao pustolovnu i sportsku osobu. Frizura je osvanula na naslovnici magazina te je šokirala svijet sa novim izgledom.

Cropped-Bob

4. Kratki bob zaista izgleda super na Jennifer. Izgleda šik i elegantno sa ovom frizurom. Oblik frizura dodao je dozu mladosti. Za obične ljude, ovo je savršen frizura jer ju ne treba svako malo održavati.

The-Short-Bob

5. Slika pokazuje Jennifer sa jednom od mnogih elegantnih jednostavnih frizura. Kosa do ramena, lagano nakovrčana zrači glamurom i elegancijom.

Shoulder-Grazing-Shag

6. Ovo je zapravo frizura koja je postala sinonim za Rachel Green. Za ovom su frizurom poludile žene diljem svijeta. Mnoge su žene tražile od frizera da im napravi Rachel frizuru.

Layered-Mid-length-Bob

7. Kratki bob do brade nosila je i 2001. godine. Frizura ju je učinila senzualnom i poželjnom među muškim društvom.

Chin-Length-Bob

8. Klasična frizura sasvim normalne dužine koja je dala bob izgled. Sa ovom frizurom jednostavno izgleda zapanjujuće.

Faux-Bob