Kosa

7 Najboljih ženskih frizura za sve tipove duge kose

By  | 

Ako imate dugu kosu, a vaša vam frizura dosadila, možda mislite da postoji samo jedna opcija: Skratiti svoju dugu kosu. Mislimo da to nije zapravo istina i jedino rješenje. Poučeni iskustvom, naučili smo da ima mnogo rješenja za ovaj problem, a sigurni smo da je zapravo tajni odgovor broj dva: Promjenite izgled svoje frizure bez skraćivanja dužine vaše kose.

zenske frizure za dugu kosu

Pitate se da li je moguće to postići? Odgovor je svakako da, identificirali smo nekoliko mogućnosti, kao što su svježi novi slojevi ili pramenovi, klizno šišanje ili sa strane, pa čak i “nevidljivo šišanje”. Kao i uvijek, mi smo se skupili primjere frizura na našim omiljenim zvijezdama kako bi vam dali njih nekoliko za inspiraciju prije nego što sjednete u stolicu svog frizera. Pogledajte našu galeriju sa sedam najboljih frizura za dugu kosu za koje nije potrebna velika transformacije izgleda.

zenske-frizure-za-dugu-kosu-4 zenske-frizure-za-dugu-kosu-1 zenske-frizure-za-dugu-kosu-2 zenske-frizure-za-dugu-kosu-3 zenske-frizure-za-dugu-kosu-5 zenske-frizure-za-dugu-kosu-6 zenske-frizure-za-dugu-kosu-7