Kosa

7 boja koje će biti hit ovog proljeća!

By  | 

Pepeljasta lavanda, ružičasti pramenovi i još druge nevjerovatne boje vidjet ćemo ovog proljeća.

U ovom trenutku jedina stvar koja nas može oraspoložiti jeste činjenica da se bliži kraj zime, te da se za proljeće spremaju nevjerovtne boje za kosu koje će vas upotpunosti promjeniti. Ako niste upotpunosti sigurni kakvu promjenu napraviti na kosi, mi smo tu da vam pružimo par prijedloga da zablistate na proljeće u ovoj 2018. godini. Slijedi sedam nevjerovatnih boja za kosu koje će, sigurni smo, biti hit ovog proljeća.

1.Pepeljasta lavanda

549841b4064c0eae5150ca3a749ad17c--long-bob-hairstyles-trendy-hairstyles

Kada je u pitanju boja kose, pepeljasti tonovi su hit ove godine, a kada još dodate primjese lavande,kosa dobija potpuno novu dimenziju neobičnu ali nosivu nijansu u svim prilikama.

2.Balayage lica

face framing balayage

Nekoliko nježno-plavih sekcija balayaga u području lica je sve što će vam trebati ovog proljeća da zablistate.

3.Jagoda-plava

storwbery blonde

U svijetu ljepote ponovo se vraća jednobojna nijansa kose, kremasti tonovi jagoda-plave nijanse postaju trend ove sezone.

4.Tamni korijen

Blonde Hair Dark Roots Hair Color Ideas With Dark Roots For 2016 2016 Haircuts

Platinum nijansa je tu i ostat će još dugo s nama kao jedna od najtraženijih nijansi, međutim ovaj put s malim preokretom. Ove sezone, s ovom nijansom inkorporirat će se tamniji i dublji tonovi korijena. Najbolji dio je tamniji korijeni = manje vremena i novca koji ćete potrošiti u salonima za bojenje izrastka.

5.Topli medni tonovi

warm honney

Za sve one koji imaju izbjeljeni plavi ili platinasti ton, moći će osvježiti nijansu s toplijim mednim tonovima, koji će biti poćeljni ovog proljeća.

6.Kestenjasti ombre

auburne

Ombre u kestenjastim i crveno-smeđim tonovima je dokaz da tamnije nijanse nisu namjenjene samo za hladnije dane. Ovi će tonovi itekako biti traženi na proljeće.

7.Ružičasti pramenovi

pink highlights

Želite da uradite promjenu i konačno pređete na zlatno roze tonove, ali niste potpuno sigurni. Predlažemo vam nježne, suptilne roze pramenove koji će napraviti veliku promjenu na vašoj kosi.